hellena 60 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ako ste pročitali temu tučaaaaaaaa, sve vam je jasno, ako ne...U okršaju sa leve strane u crvenim gaćama na tufne Mina i Kvariša sa najboljom mogućom foto opremom i Mikom ( kao savetnikom, on je u ljubičastim bmw gaćama ), a sa desne strane u plavim gaćama na pruge Evil_Zo i benjamin naoružani mobilnim telefonima ??? Temu "BROJ" je zadao forumaš Stefan, a evo i fotografija koje kačim ja ( neutralna ). Glasanje je otvoreno nedelju dana. Srećno vam batinanje! No. 1 No. 2 Holokaust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 14, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Casno i posteno obavio gradjansku duznost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Srećno vam batinanje! Udario i ja toljagom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Novembar 15, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Turiste me na muke :-\ Jedva sam izabrao. Mislim, ni jedna nije preterana, ali tesko izabrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasah za prvu iako ne znam ko je u kom uglu, tj koja je cija fotografija. Uostalom, nije ni bitno, glasa se za fotografiju a ne za licnost Razlozi - cisto amaterski - kako ne poznajem karakteristike dobre fotografije (ekspozicija, osvetljenje, senke itd...) gledano na samo kompoziciju fotografije, na fotografiji holokaust, isuvise su mlade ruke za tatoo iz logora, ruke starijih osoba mogu da ispricaju pricu dovoljno za ceo roman, ceo zivot obelezen jednim brojem.... & bajdvej mislim da bi B&W fotografija definitivno poslala jacu poruku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhhh do sada borba neresena... Glasao sam za fotku koja je nacinjena mobilnim, nekako mi se vise svidja sama ideja mada i celokupna kompozicija je veoma dobra! A i fotka koja je nacinjena aparatom je do 00 od ideje do same fotke... U svakom slucaju za moj glas je presudila ideja autora (vise njih ) Mislim momci, svaka Vam cast! Koliko ja vidim ovde ce presuditi foto finis :D jos jednom Bravo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Obe fotografije su korektne. Br.2 je promišljenija, režiranija, "umetničkija", ali tehnički slabije odrađena (mobilni?). Iako upareni brojevi na rukama (661-662) šalju jednu poruku celokupan utisak je suprotan- težak i mračan. Glasao sam za No1 samo zato što kod posmatrača izaziva lepša osećanja. Bravo za obe ekipe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 15, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je tolko glasova u toku prvog dana, takodje drago mi je sto su nase fotografije uspele u nekima da pobude malo jaca osecanja od estetike, tj prijatnost-neprijatnost, tezinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan moj glas ide za br. dva sve je tu, prica, kompozicija, podsticaj na razmisljanje, `aftertaste` br jedan treba covek da odgonetne sta se dogadja, a zatim u kom su polozaju ljudi ako vec ona njemu ostavlja broj i da li je desna ruka zenska ili muska [potreban je mikroskop da bi se utvrdilo] casa i vrh krejona mi vuku pogled van fotografije... i tako, po meni dileme nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan pa..sta reci coveku koji po definiciji ima negaciju u glavi..pravila sluze da se krse..a fotka traba da podstakne razmisljanje:)..nemoj bre da si kontras..budi realan:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan slazem se ali da bi ih krsio, za pocetak moras da poznajes pravila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan jel?ispade da ih niko ne poznaje:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan deder sokole napisi nam koju rec o samoj fotografiji, ako si je gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tuuuuuucaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan eehhh...gledao..nemoj tako..nisam ovde da drzim kurseve i kritikujem..to mi nekako preterano deluje....nadmeno...nego samo da ocenim ako mi se nesto dopadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan sto bre lazes ljude, pa ono je tvoj broj telefona ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Prva fotografija bi bila bez premca da zenska ruka pise po muskarcevom desnom dlanu i da se na istom vidi burma bas tamo gde treba da bude! Onda ne bi bilo dileme o cemu se radi! Mada, ovako svako ima svoju verziju i svoj dozivljaj iste - sto je jos jedan plus! Opet kazem, ne razumem se u tehnikalije oko fotografije ali slušam pricu koju fotografija prica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 15, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastavi vako nereseno, moracemo stvarno da se bijemo na kraju. Ja cu da spremam neku klopu, a vas dvojca dobijajte batina od Mine. Kad joj dosadi, opicimo po pasulju (: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Prva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romeo 0 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan NO.1 Po polaozaju ruku rekao bih da dama sedi u krilu muskarca, a ako je vec doslo do krila mislim da je broj telefona suvisan, jer celokupna atmosvera fotografije mi odaje utisak da je ovo "konbinacija" za jednu noc.A i sam kreon je namesten za fotografisanje i daje izgled da posle Klika fotoaparata nema vise brojeva. No.2 Isuvise zdrave i jake ruke za ovaj naziv fotogravije.Fotografiju kao da je radio neki forenzicar koji je namerno zavrnuo rukav da bi se video broj na ruci. Po meni bolji naziv za ovu fotografiju bi bio New World Order Ili nesto na foru zig zveri i tako to. Moj glas ide no.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 230 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Interesantni(dobri) komentari, ali mozda je u ovom "obracunu" trebalo izostaviti komentarisanje samih slika, posto moze da utice na neodlucne... Sreca, pa sam glasao odmah po postavljanju teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 15, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan opa ;D sad wideh temu .. Interesantan fajt .. Moj glas ide fotografiji br.2 koja iako odradjena telefonom i tehnicki zbog toga mozda loshija, ipak, obzirom da je tema "brojewi" za mene ima mnogo dublju simboliku i daleko wecu tezinu koja podstiche na raznorazna razmishljanja .. Fotografija br.1 ima dobro reshenu kompoziciju, izdramatizowano swetlo koje je u skladu i sa detaljima i tonski shto ukupno docharawa atmosferi samog dogadjaja koji je istaknut i stwara sweukupnu sliku mesta na kome se deshawa, ali opet, prewishe banalno i ilustratiwno za moj ukus .. U swakom sluchaju swaka chast i jednoj i drugoj ekipi .. Toliko od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obavio glasanje. Slika broj 1. ja malo konfuzna, zato je moj glas otishao slici broj 2. - cista i jednostavna kompozicija, bez mnogo suvisnih elemenata koji odvlace paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa tehničke strane, prva fotografija ima blagu prednost. Međutim, obzirom na temu i sadržaj druge fotografije sve tehničke imperfekcije zapravo idu njoj u korist. Da li je autor radio to sa namjerom, ne mogu da znam, ali zbog pristupa temi, zbog kompozicije, i zbog same teme, moj glas ide za fotku broj 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan obavih i ja gradjansku duznost , do kad traje ovo, ubi me nezivjesnost, a i da vidim koji od slavljenika caste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...