bobi_krofna 431 Napisano Mart 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva para cizama, prakticno su nove, samo probane 1. Rev'It Expedition OutDry, br. 42 210 evra 2. Alpinestars Campeche, br. 42 90 evra Stvari se nalaze u Beogradu, dogovor za probu ili slanje na 065/2967729 Promenio Mart 11, 2022 član bobi_krofna 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 431 Napisano Mart 11, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars prodate... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 431 Napisano April 1, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan up... Rev'It cizme su vrhunske i cena u radnjama je oko 600 evra... https://www.xlmoto.se/mc-utrustning/mc-stovlar_c12/mc-stovlar-touring_c142/stovlar-revit-expedition-outdry-svart-brun_pid-PM-2959746?nosto=is-pdp-brand-cross-sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 431 Napisano Maj 4, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3777 Napisano Maj 5, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje malo Down Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Maj 6, 2022 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da spusta cenu, cizme su vrhunske, a cena je jako povoljna, problem je samo broj inace bi odavno otisle. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3777 Napisano Maj 6, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda nisi u pravu Paraćinac,sta mislis da li je to moguce ...evo meni odgovara broj al mi ne odgovara cena. Mada ne znam koja je to vrsta čizme ,tj zašta je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Maj 6, 2022 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, punisa 16 je napisao: Mada ne znam koja je to vrsta čizme ,tj zašta je To ti je Revitov pokušaj u Adv segmentu da napravi čizmu koja je udobna dovoljno za celodnevno moto nošenje i šipčenje okolo kad treba by foot, a da ipak ima (mnogo) bolju zaštitu od obične turing klase. Uzgred, prilično uspešan pokušaj, bar po mom mišljenju. E, sad... Revitova polazna cena je takva kakva je. Ja samo mogu da kažem da je za te pare bilo očekivano da ima goretex pro membranu, a ne njihov hydratex. Zaštiti se nema šta zameriti. Ali, u istoj klasi u bg je moguće nabaviti Falco, i udobniju i čizmu sa najmanje jednakom zastitom i jednako lakim nazuvanjem, a cenu ostavljam kolegama da sami provere. Imajući u vidu polaznu Revitovu cenu kolega je dao odličnu svoju cifru, tu nema sumnje i zbora... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3777 Napisano Maj 6, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci to je cizma za udobnu voznju i udobno hodanje kada sidjes sa motora. Hvala @severian Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Maj 6, 2022 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Adventure čizma za turing ciljnu grupu, sa mnogo boljom zastitom od laganih turing čizama, a sa gotovo istom udobnošću. Ako ne i istom. Vodonepropusna na ozbiljan način. Treba računati da ce preci bar 35-40000 km, možda i više, pa sad sam računaj broj sezona. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 431 Napisano Maj 6, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan prodate... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...