gixxer 385 Napisano Mart 3, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM ! -Citroen C4 Picasso 2007- -ISKLJUCIVO sa 5 sedista, Grand model me NE interesuje -Sa motorom HDI 1560 ccm i 80 Kw -ISKLJUCIVO sa manuelnim menjacem , Automatic me NE interesuje -Cena max do 2500 eu , mozda i malo vise ako je u ocuvanom stanju -Pozeljno je da ima kuku za vucu -Moguce je i na ime kupca iz uvoza, ili sa domacim tablicama od vlasnika -Sve koji su oglaseni na PA i drugim sajtovima znam i nisu mi u opciji -Ako imate takav auto slobodno ponudite -Kontakt telefon 063-177-05-08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno imas neki valjan razlog cim su uslovi tako striktni. Ja od skoro vozim nesto jako slicno, a opet totalno drugacije. 2007. Grand Picasso 2.0 hdi sa robotizovanim auromatskim menjacem. Mogu slobodno da kazem da sam jako zadovoljan. Motor perfektan,menjac sa novim kvacilom radi jako dobro. Udoban nije preterano ali je podnosljivo, prostora ima u izobilju.. Postoji nesto sto odgovara tvojim zahtevima ali je i malo skuplje. Picasso od 2010. god. Tad su uveli novu generaciju 1.6 hdi motora sa 8 ventila i resenim boljkama prethodnog. Taj je motor dobio i menjac sa 6 brzina i to je rekao bih prava stvar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 3, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam takav kao sto sada trazim pre 3 godine i zeznem se i prodam ga.Od onda me zena spominje i moram opet da joj kupim isti takav.Automatik ne ,vec imam auto sa automatskim menjacem i ona nece da ga vozi,2,0 hdi ne zbog potrosnje,Grand ne zbog izgleda ,a i uopste nemam potrebu za 7 sedista.Ukratko to je to 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...