rex 432 Napisano Februar 27, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko ko se bavi prodajom dušeka treba mi kontakt.znam da ih ima grdilo na kp ,al mi lakše zbog dogovora neko sa foruma ili preporuka . hvala unapred Promenio Februar 27, 2022 član rex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 27, 2022 (promenjeno) Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo, mi smo nedavno kupili desetak komada u TC Karaburma, bivši Merkur. Domaća Čačanska firma je proizvođač, S Dream. Zadovoljni smo samim dušecima kao i cenom, pre toga sam obišao nekoliko drugih ponuđača, čak i kupio jedan skuplji ali druge marke. Isporuka je bila nešto brzo, za par dana. Odeš, vidiš razne modele, isprobaš, ima ih na nekoliko lokacija u gradu i Srbiji. S Dream Shop SDREAM.RS Shop powered by PrestaShop Promenio Februar 27, 2022 član Bojssa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo S Dream dušek. Od svih malih proizvođača jedini su imali pristojnu cenu i dušek sertifikovan na 130kg težine. Sve ostalo je bilo 4x skuplje... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Februar 28, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Djeci sam kupio dušeke sa žičanim jezgrom a ženi i meni dušek od memorijske pjene Andrijašević, tvrđa varijanta, organic cotton, prilično skup itd. Kad god imam priliku odem u dječiju sobu da se naspavam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 28, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Duseci od memoriske pene su veoma topli leti. Tesko se hlade zbog gustine. Mnogi su iz tog razloga ponovo na zicanom jezgru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Има ли ко душек од латекса? Шта о томе мислите? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno. Doneće ga čovek u subotu. Hvala svima na odgovorima i pomoći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...