Dutchman 114 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je vec u oglasima ali je ortak pao pre mesec dana i jbg... chekali smo zapisnik i djoka elem 7000kilometara na 6 uradjen 2 redovni servis , gume dobre , sve full osim desne strane , znachi desnoim krajem volana udario u vrata od kola volan se sklopio i ulubio rezervoar , ortak pao , izgrebana prednja plastika , zadnja plastika, puko fuzaster , puko shraf koji drzi stegnutu chantru za ulje inache kochnica prednja radi tank ne curi treba da se zavari taj deo i to je to , e da i sat je prso skroz imam njegove plastike al obrtaljka zaglavljena na 2000rpm , fuzaster drugi deo imam za varenje, kao i sve plastike od sata kao i to parche za taj nosach ... jedino desni retrovizor nema puko na tri dela pa je bachen, da ne zaboravim desni tegic je otpao sa volana ... far i maska su celi nisu ni zagrebani da ne poverujesh ... sve sam detaljno slikao , tako da se sve vidi na slikama ... ja necu da ga popravljam , bio mi je lik trazi mi 300e da sve ofarba ispravi tank zavari ... ali necu nervira me necu da ga gledam cena 3500e za sada sve informacije na 063 8108 914 zovite da se dogovorimo , ko oce da dolazi da shutira gume nek ni ne zove , znachi u voznom stanju je . fuzaster ogrebotina na deklu tank ogrebotina na repu sat bio nekad evo prednje strane sve je netaknuto sat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan cena je 1000eura ispod one koju sam dobijao , ali ako neko nudi neshto manje nek okrene ko zna mozda se dogovorimo ... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan A koliko si dobijao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sada ceni 3500 a daje ga 1000e ispod cene koje je dobijao, znaci da je dobijao 4500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Bash tako Brko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt steta,nov motor.Krivo mi je u p.m. kao da je moj :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Da nebude zabune BG tablice , kupljen kod Culeta u NS , sve uredno josh uvek u garanciji do aprila 2009 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna ponuda,popravke su smesne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da nebude zabune BG tablice , kupljen kod Culeta u NS , sve uredno josh uvek u garanciji do aprila 2009 ... hah. reci da ti ovo srede, imas garanciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADO 0 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: BERANE MNE Prijavi odgovor kao problematičan jesi za kakvu kompenzaciju za auto??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 15, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Preporucicu drugaru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan samo kesh , poshto sam ga prodavao sve jedno da uzmem z750 nov ... al jbg.... sadce trebati vishe para da se doda u odnosu na prvobitnu zamisao ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan E da si se opremio na vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa sve jedno bi sjebo rezervoar , poshto je volan udario u rezervoar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan E da si se opremio na vreme... Dobro, da li si ti normalan??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Smo mi reci da bi ti to vozio sa ovom gvozdjurijom .. :o ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan E da si se opremio na vreme... Dobro, da li si ti normalan??? Skoro nesto ruznije nisam video iako mi je ovo jedan od omiljenih motora. . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kuku majko pa ovog treba narobiju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, da li si ti normalan??? Jeste ružno do 00, priznajem. Našao sam to u hepco becker katalogu kao zaštita za moto škole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Zima vidim udarila nikom motor ne treba cena jako jako flexibilna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan ko oce da dolazi da shutira gume nek ni ne zove. Nisam skoro cuo jacu recenicu, jos samo fale ruke u dzepovima. Odnesi kod tog bace da ti samo ispravi rezervoar i mislim da ces lakse prodati motor. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Popravljen fuzaster i onaj gornji nosach sad ko dodje moze i da proba ... tj sad je ostalo samo tank i ove dave plastike da se ofarbaji i sat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaljavi 1 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan kad moze da se pogleda motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan svaki dan na Vracharu kad god ti dune ... tu sam po ceo dan 063 8108 914 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pozajmih motor drugaru da ode na polaganje za A , i polozio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...