Mojsa 226 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan video napravljen od slika sa voznje od beograda do gruzanskog jezera http://www.youtube.com/watch?v=2_nOztk9RE0 Beograd,sopot,ranilovic,garasi,tresnjevica,donja satornja,stragari,ugljarevac,bare,toponica,knic put je odlican za voznju preporucujem svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja i odlicna ruta. Gruzansko jezero je odmor za dusu. Tamo obavezno odem nekoliko puta u toku sezone da malo meditiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6383 Napisano Novembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad bio na jezeru, ali potvrđujem da je put (bar do Ranilovića) predivan, išao sam letos skuterom do kumova i uživao usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4984 Napisano Novembar 13, 2008 Ne silazi, 5598 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cesto se vozim na Gruzansko jezero ili kako mi kazemo na Knic, u kafani Putnik je odlicna riblja corba. A bogami i ti si se izverzirao za ove filmice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste kod mene na kafu. Ja sam na 5 km od Bara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste kod mene na kafu. Ja sam na 5 km od Bara. svraticemo drugi put hvala na pozivu ,a u kom si ti mestu na 5 km od bara prema milanovcu ili prema kragujevcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Prema Milanovcu, selo Lipovac. Tada sam bas bio tamo, jer smo dan pre toga isli na Ostrvicu! Onaj put od Donje Satornje preko Blaznave i Masloseva do Stragara je vrh vrhova. Ono levo je Rudnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan znam tacno gde si napravio ovu fotografiju,na izlazu iz stragara(obelezio sam crveno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tu. Tada kada sam zastao da slikam, proletela su dva tipa na nekim R-ovima. Cini mi se da je jedan bio zute boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam tu negde! Selo Vinca izmedju Satornje i Topole. Skoro sam bio kod Gruzanskog jezera stvarno je ekstra! A na slici put koji vodi desno ide prema selu Maslosevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam tu negde! Selo Vinca izmedju Satornje i Topole. Skoro sam bio kod Gruzanskog jezera stvarno je ekstra! A na slici put koji vodi desno ide prema selu Maslosevu. Milijas, koliko ima tim putem preko Masloseva do puta za Topolu? Koliko je kraci nego preko D. Satornje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan kraci je dosta sigurno duplo! ali je malo zeznut brda,krivine,uzak put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako kaze gps stragari ,satornja,topola 18.9km a stragari, maslosevo, topola 14.4km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan U petak sam prosao tim skracenim putem i mogu vam reci da uopste nije los. Predeli su divni a put vodi kroz plantaze voca. Za tren sam stigao u Stragare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...