ssaallee 8 Napisano Avgust 5, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao prilike da vozim ovaj skuter i to do Beograda-od Kragujevca.U principu, ne volim skutere ali ovaj je prava grdosija.Auto-putem nisam skidao ispod 120 km/h, mada je bilo deonica kada sam ga ganjao i znatno vise.Sve u svemu prevelika snaga za ovaj tip motora! Ortak je hteo da ga ima na moru, pa smo ga vozili na voz-pa pravac Bar! Kreteni na naplatnoj rampi mi naplatili cak 510 dinara putarinu jer je navodno stranac.Sramota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 5, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=27627#27627 mali off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Daj ne seri da si stao da platis putarinu? :roll: :x :evil: :twisted: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 5, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Daj ne seri da si stao da platis putarinu? :roll: :x :evil: :twisted: :wink: Hehehe, pa kad kamion ne moze da prodje sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 5, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bi ja, nego ispred bile cike u plavom, a ja ne mogu da vozim stranca bez papira, pa nisam hteo da budem upadljiv.Samo bi sebi napravio vece sranje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi ne bi. Tako je bilo kad smo isli na sajam u NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 5, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 5, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako panduri znaju da nocu neko vozi pijan?... - vozi polako ko baba da ga KAO ne bi provalili, i zato je jos sumnjiviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...