Alekre 12611 Napisano Februar 19, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Oglašavam lično moje čizme, Haix Fireflash. Verujem da većina vas zna da je Haix jedan od najboljih proizvođača namenske obuće na svetu. Čizme sam lično kupio u Austriji, glanz nove. Nosio sam ih dok sam na motoru. Stanje je bukvalno kao novo jer sam ih vrlo malo koristio. Prošle godine sam ih nosio najviše pet puta. Stanje se vidi na slikama. Mirišu spolja i unutra. Što se samih čizama tiče, namenjene su vatrogasnim brigadama. Od bikove kože su, trpe ekstremne uslove i u ovim čizmama noga vam je u potpunosti zaštićena. Možete kroz vatru, hemiju, blato, vodu, eksere... Imaju neprobojan đon i pertle koje ne gore. Naravno sa Goretex membranom, šanse nema da puste vodu i toliko su udobne da posle njih čarapa i dalje miriše na omekšivač. Izgledaju fenomenalno u kombinaciji sa moto opremom, atrakcija. Kome treba vrhunska čizma, ne mora dalje ni da traži ni da pita. Broj je 46, cena 130 eur. Ja ih platih 245. Promenio Februar 19, 2022 član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12611 Napisano Februar 25, 2022 Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li da prodajem uopšte, ide rat :O Aktuelno. Ako se nekome sviđaju nek zove da napravimo posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam slične čizme, ali nisam nikad probao motor da vozim u njima... Bojim se da nisu jako tvrde, osećaj za menjač... A kvalitet je stvarno vrhunski, ne mogu da ih uništim već par godina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10475 Napisano Februar 26, 2022 Hronični Motociklopata, 7319 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A zezaš, tako golem čovek da ima tako malo stopalo br.46?? blago tebi, taman si na granici, ja muku mučim s obućom ceo život... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...