Aleksa51 0 Napisano Februar 19, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Peda Air R50 / Peda Pro XT125 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam pedu pro xt pre par dana polovnog, dva tri dana je radio normalno i onda je poceo da stuca i da se gusi, ne moze da se vozi normalno. Zamenio sam svecicu ali se nista nije promenilo. Snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7322 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 3047 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Si mu davao vode? Od toga prođe štucanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2751 Napisano Februar 19, 2022 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam pedu pro xt pre par dana polovnog, dva tri dana je radio normalno i onda je poceo da stuca i da se gusi, ne moze da se vozi normalno. Zamenio sam svecicu ali se nista nije promenilo. SnimakИмаш неки лабави контакт, претпостављам да је бомбина у питању.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 806 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali šalu na stranu, nešto oko struje te sigurno zeza. Pošto kažes da si svećicu zamenio preostaju ti CDI i bobina. Da je do karburacije ne bi tako oštro prekidao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa51 0 Napisano Februar 19, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Peda Air R50 / Peda Pro XT125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Krokodilo je napisao: Имаш неки лабави контакт, претпостављам да је бомбина у питању. Sent from my SM-N960F using Tapatalk labava klema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2751 Napisano Februar 19, 2022 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па добро, мало сам промашио.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 806 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga uboo, svaka ti čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Februar 20, 2022 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pre par meseci zapadne ključić 8/10 ispod plastike koja se nalazi ispod sedišta i upadne u prostor gde je akumulator. Baksuz se namesti tako lepo da je spojio - i + iako na + imam onu gumenu zaštitu. Motor je trokirao, a nesagorelo gorivo smrdelo. Nekom pustom srećom, brzo sam ustanovio šta je i nadam se da cdi nije zveknuo, parkiran je ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Februar 21, 2022 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Код леве хербле постоји пластична ручица, гурни је од себе. То је саук, вероватно ти је повучен. Promenio Februar 21, 2022 član Pavle50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...