Golub035GS 13 Napisano Februar 10, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Malmö Sweden / Cuprija Srbija Motocikl: BMW R1200 GSA - BMW R1100R - BMW F650/800 GS - BMW R1100R (imam dva komada) Prijavi odgovor kao problematičan Da sad ne pricam mnogo imam zelju i ideju da ove godine posetim Gruziju i mozda Azerbedzan . Ja nisam neko ko planira godinu dana ili vise jednostavno mi dodje malo proucim spakujem se pa kuda me put odvede do tamo. Da sad mnogo ne okolisam da li ima neko ko je zainteresovan ili ko planira takav put . Ostalo mozemo da se dogovorimo pozdrav za sve citaoce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gruziju i Armeniju, zaboravi Azare.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre par godina, Gruzija je jednostavno zemlja u koju se zaljubis Imas putopis,Oko Crnog Mora Ako planiras Jermeniju i Azerbejdžan,neces pogresiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Februar 11, 2022 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dva moja drugara i ja planiramo sledece godine zdravlje boze Tursku Sever, Gruziju, Jermeniju i Tursku jug sledece godine, tako da pratim temu.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub035GS 13 Napisano Februar 11, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Malmö Sweden / Cuprija Srbija Motocikl: BMW R1200 GSA - BMW R1100R - BMW F650/800 GS - BMW R1100R (imam dva komada) Prijavi odgovor kao problematičan Darko Dav Hvala mislim da sam citao taj putopis i ako se ne varam da mi je on i dao ideju za taj put. Ajde kad budem u Srbiji mozemo da se vidimo i da dobijem neke savete u vezi putovanja posto nismo daleko a da jesmo daljina nije problem. Relativno sam nov ovde pa se malo slabije snalazim da odgovorim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub035GS 13 Napisano Februar 11, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Malmö Sweden / Cuprija Srbija Motocikl: BMW R1200 GSA - BMW R1100R - BMW F650/800 GS - BMW R1100R (imam dva komada) Prijavi odgovor kao problematičan Takodje da ne zaboravim potrudicu se ako sve ide po planu da iskoristim svako vece u koliko je to moguce da pisem i opisem putovanje po principu Hvalimo i Zameramo takodje sta sve ocekuje neke buduce kolege na tom putu . Potrudicu se tacnije probacu pa da vidimo kako ce da mi ide to pisanje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Februar 14, 2022 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam to prošao pre 25 godina, ali na velikim točkovima. Treba proći, i videti, a ima se šta i videti... Da mogu, išao bih opet, ali na 2 točka. Ali...uvek ima neko "ali"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 486 Napisano Avgust 3, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan @Golub035GS jesi otosao na kraju u Gruziju. Pratim temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...