Zombi011 26 Napisano Februar 10, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Deauville NT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kratko da se predstavim. Imam 43god i sada odlučio da polažem za motor. Vozio davnih dana skuter ali ništa veće. Imam AM ali sada idem na full A. Mislim da je pravo vreme (kriza srednjih godina) da se upustim u nove avanture. U potrazi sam za motorom koji je ok za početnike, ali opet da ne bude 125 ili 250 (veliki sam čovek). Za sada sam dosta poučnih stvari pročitao ovde. Hvala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Februar 10, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao kolega u krizi srednjih godina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Februar 11, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u dvotočkaški svet Nikad nije kasno za pravu stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Februar 11, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao kolega Ista priča pre par godina. Krenuo od "mlog" Versys-a i iskreno, baš dobar motor. Možeš da probaš sve tipove vožnje (grad, put, blagi off..) pa vidi šta ti se sviđa.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zombi011 26 Napisano Februar 11, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Deauville NT 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, vmutic je napisao: Dobro došao kolega Ista priča pre par godina. Krenuo od "mlog" Versys-a i iskreno, baš dobar motor. Možeš da probaš sve tipove vožnje (grad, put, blagi off..) pa vidi šta ti se sviđa. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Hvala puno na savetu. Iskreno nisam ni gledao versys-a kao opciju. Nekako sam se zagrejao za NC seriju (700 ili 750) ali koliko vidim slične su im cene. Samo još malo da prostudiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 11, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Februar 11, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetu. Iskreno nisam ni gledao versys-a kao opciju. Nekako sam se zagrejao za NC seriju (700 ili 750) ali koliko vidim slične su im cene. Samo još malo da prostudiram. Koliko sam čuo, mada samo čuo, ti motori nisu baš najzabavniji za vožnju. Vrte se ispod 6k te umeju da budu tromi. Sa druge strane, vrlo su ekonomični i onaj prtljažni prostor gde bi trebao da bude rezervoar je genijalno rešenje.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 11, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, od 50ks i ne možeš očekivati da ide 200 iz mesta, ali ume i on fino da se zaleti. Za početnika fina sprava, velika kubikaža, "mala" snaga -> neće te iznenadi, prašta, a nije nervozan Ja sam uzeo diverziju 600 kad sam položio, meni milina, u početku ne može da se pretera baš sa gasom, pitomo do 5-6k rpm, posle počinje igranka, fino sam se navozao i mnogo me naučila, njojzi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zombi011 26 Napisano Februar 11, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Deauville NT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno i ne treba mi nešto da letim, lepa lagana i sigurna vožnja, a opet da može da povuče kada zatreba. Svaki savet je više nego dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Februar 12, 2022 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao.NIKAD,BAS NIKAD,NIJE KASNO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 2/11/2022 at 2:34 PM, Zombi011 said: Iskreno i ne treba mi nešto da letim, lepa lagana i sigurna vožnja, a opet da može da povuče kada zatreba. Svaki savet je više nego dobrodošao. Prvo dobro došao... Drugo, ovo sam napisao barem hiljadu puta: motor nikad nije bio stvar zdravog razuma. Pametni ljudi ne voze motore. Srećom, mi ovde svi delimo isto ludilo. Zdravim razumom, sve što treba normalnom čoveku da pokrije najviše stvari je maxi skuter od 300-350cc. Odnos plaćeno dobijeno, cene održavanja, potrošnja, registracije, a da može i u dvoje po gradu ili u neku vikend vožnjicu... Iskreno mislim da je to motor koji najbolje radi posao 250 dana godišnje. Realno, svi mi kupimo motor u nadi da ćemo obići svet, a realno smo srećni ako imamo 3 vikenda da možemo da odemo u vožnju. Te je skuter svaki dan po gradu i neke mini ture najbolji izbor. E onda krene Šejtan sa ramena da šapuće na uvo.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12462 Napisano Februar 12, 2022 Ne silazi, 7287 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupiš R1250GS ADV. To ide u tim godinama. Sa ostalim si neozbiljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Februar 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan kolega molim vas... To ako hoće da voza ozbiljne dame. Zna se, R1 ili Hajabusu, ako hoće nešto iz ovog veka.;) Promenio Februar 13, 2022 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...