milos . 0 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako uzeo sam MT Targo Pro Sound zutu kacigu. Uzeo sam M velicinu, medjutim kaciga mi je velika. Treba mi savet da li da uzmem S ili XS velicinu, ja mogu da gurnem ceo prst na gornjem mestu gde se nalazi celo bez da povlacim kacigu ka napred. Kada je okrenem mogu da zatvorim pola oka koliko je velika. Ali posto je to R kaciga ona i dalje ima odredjeni pritisak na obrazima,koji nije toliko jak, ali pomalo pritiska. Posto nisam u mogucnosti da idem do te moto radnje gde sam uzeo kacigu da probam ostale velicine, nalepnicu nisam skidao tako da kaciga moze da se vrati. Sada mene zanima koju velicinu da uzmem XS ili S velicinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1425 Napisano Februar 9, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako kako si opisao rekao bih da imaš okruglu glavu a da je kaciga ovalnog kalupa, tako da te stišće sa strana a na čelu ti je luft. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos . 0 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, overtone je napisao: Ovako kako si opisao rekao bih da imaš okruglu glavu a da je kaciga ovalnog kalupa, tako da te stišće sa strana a na čelu ti je luft. Ne, glava mi je ovalnog oblika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1425 Napisano Februar 9, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliki ti je opseg glave? https://mthelmets.com/size-guides/ Promenio Februar 9, 2022 član overtone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos . 0 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, overtone je napisao: Pa koliki ti je opseg glave? https://mthelmets.com/size-guides/ pre 13 minuta, overtone je napisao: Glava mi je obima 54cm, ali nisam siguran da li bi mi dobro stajala XS velicina, posto bi veoma stislo na obrazima, a meni ce glava jos da raste i usput ne vozim brz motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1425 Napisano Februar 9, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa piše na tom sajtu (pod br2. na desno) da ako si na granici da preporučuju broj veći, a to šta stišće sa strane u početku vremenom popusti...obično treba cca 20ak sati na glavi da kaciga "legne" kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos . 0 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, overtone je napisao: Pa piše na tom sajtu (pod br2. na desno) da ako si na granici da preporučuju broj veći, a to šta stišće sa strane u početku vremenom popusti...obično treba cca 20ak sati na glavi da kaciga "legne" kako treba. Znaci to bi trebalo da bude S, hvala puno sada znam sta cu uzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...