Ivan x 69 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend smo se vozili po okolini Ljiga,pa smo napravili i par snimaka...Posto smo vozili i gurali ;D motore 2 dana od jutra do mraka nemam snage da pisem bilo sta osim ko je ucestvovao:Zeljko(XT),Branko(XR600),ja(XR400)... A sad izlezavanje do sledeceg vikenda... http://www.youtube.com/watch?v=V9PtcrUzXP0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bas znate da uzivate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja,samo da nije bilo hladno za kvasenje? U svakom slucaju svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je od vikenda do vikenda malo... moram svaki drugi dan bar pomalo... Ima li negde klinika za odvikavanje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja,samo da nije bilo hladno za kvasenje? U svakom slucaju svaka cast. By ivanx Pa malo da se spere mulj... By ivanx Cuj hladno za kvasenje... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta reci......fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Novembar 12, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeexrta p.s. Sta trazi XT u reci ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeexrta p.s. Sta trazi XT u reci ? ;D Umislio da je XR-al se malko zajebao... "Krenuo putem kojim se redje ide"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Аууууу, с каквом се будалом ти и Бане возите! Морам да вам се придружим следећи пут! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Аууууу, с каквом се будалом ти и Бане возите! Морам да вам се придружим следећи пут! Sta on budala? ;D Pa ja sam bre veca budala od njega 3 puta! Kazem mu nemoj da ides dole obrusava se zemlja i neces moci da izdjes.......a on, normalno, po gasu pa u reku..( i jos podjebava, ako sidjem ja sa xr-om, izlazimo sigurno :-\)....cccccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ooooo...Predragu...ili Predraze,mali vraze! ;D Nije on lud...samo nije normalan... Salu na stranu-da si i ti bio sa nama-Zeljko bi bio u drugom planu... ;D Aj organizujte se pa pravac Zeljkov kamenolom! Moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Аууууу, с каквом се будалом ти и Бане возите! Морам да вам се придружим следећи пут! Sta on budala? ;D Pa ja sam bre veca budala od njega 3 puta! Kazem mu nemoj da ides dole obrusava se zemlja i neces moci da izdjes.......a on, normalno, po gasu pa u reku..( i jos podjebava, ako sidjem ja sa xr-om, izlazimo sigurno :-\)....cccccccc A trebao je:"mali gasic,tk,tk,tk!" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=R_rudkTuyqs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan super je ovaj poslednji spotic, ne zna se kome je bolje - vama ili traktoristi samo mi je zao motora u celoj akciji... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan super je ovaj poslednji spotic, ne zna se kome je bolje - vama ili traktoristi samo mi je zao motora u celoj akciji... :-\ Zeljko vs traktorista... Kolege... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=R_rudkTuyqs Ха-ха-ха-ха-ха! Лудило! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan WoW!! Svaka cast, klipovi su extra!!! Tooo je prava voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...