Mc SREMac 1140 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ukrasti novembru jedan dan za vožnju je pravi uspeh,ali ukrasti mu dva je više nego bogatstvo,što znači da sam ja bogat čovek,bogat,ali ne i sebičan,podeliću svoja dva nedeljna prepodneva sa vama,podeliću mali deo moga Srema.... Krenuh do sela Manđelos,desetak kilometara od Mitrovice da obiđem vikendicu i rakiju,a zatim ka Gr(e)gurevcima,selom pod samom šumom,strašnom šumom... Inače,svako selo na južnim padinama ima put do takozvanog partizanskog puta,koji ide sredinom planine,Ležimir,Divoš,Jazak,Bešenovo imaju asfaltiran,a Gregurevčanima je ostavljeno da se lomataju po ovom kamenu,što nas i vuče u njhovo divno selo,pored vina i lepih sremica... nakon toga ulazi se u začaranu šumu... dalje konjić ide sam svojim putevima,meni ostaje da uživam... put dalje vodi ka selu Bešenovo,ovaj deo se zove Mutalj,nekad je bio poynat po velikim plantažama voća PD Pinki iy Sr.Mitrovice,i sjajnim voćnim rakijama,sad njihovo voće jedu bogati Rusi,da li u tečnom ili smrznutom stanju znaju samo bivši direktori,koji su i kupili Pinki,verovatno za amper bresaka... Ovde sad vladaju teški kamioni,Lafarž i globalizacija su neumoljivi,prekopati jedno brdo,i napraviti drugo nikad nije bio problem,šta je za njih jedan Srem_ Samo par kilometara dalje,opusteli objekti Pinkija,apsolutni mir i tišina,samo Kobac šestari nebom spremajući nedeljnu gozbu.. Spustih se malo niže,ali u ušima još uvek zuji,planina je to,sad sam na sigurno 300-350m nv! Drugog jutra put me odveo na sam severozapad,preko Ležimira na Sviloš,Grabovac te dalje na Susek,hrvatsku granicu,te Vizić i Divoš... Dunav,prokleti Dunav,ta prirodna granica Srema,da ga nema Srem bi se prostirao najmanje do Pešte i Beča... Od Šume do Divoša može i ekološki,bez benzina Kad već siđemo,prođemo Čalmu,mitrovačka varoš je na puškomet,hvala bogu,biće 'leba... a i šećera, ,deca u Sremu će imati za poslasticu...hleb sa šećerom i vodom,kad se samo setim.... Čudno je da sam motorom obišao Sloveniju,Hrvatsku,Makedoniju,Bosnu....a nisam Srbiju,svoju zemlju,moju zemlju,stalno trašimo nešto drugo,nešto daleko,a ono što je oko nas ne primećujemo,sledeće godine sam rešio to da ispravim,peć planiram Tour de Serbia,čak se i po mome Sremu dugo nnisam vozao van uobičajenih puteva Volim svoju zemlju,svoj kraj,moj Srem,volim šunku,kobasice,kulen,paradajz čorbu sa debelim rezancima,rastezano sa višnjama i jabukama,testo sa krompirom...odkada bake nema,mama pravi sa kupovnim testom,ne mesi,a zna,znam da zna,ali razumem,teško joj seti se bake,svoje mame,natopila bi suza testo,pa bih ja otkrio njenu tajnu da plače kad me nema kući,i ja volim moj vinograd ali mi je teško da idem tamo,znam koliko ga je moj tata voleo.... dosta je bilo,ne mogu vise da kucam...mama je izašla,nešto mi kaplje po tastaturi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sremac......... majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja već jednom ođe i ponoviću : Srem , Srem , Srem lepo je živet u njem ...Divno .., bravo.., poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, a i lepe slike. Ako te put u nekoj sledecoj turi nanese i u Karlovce slobodno svrati na casicu razgovora i koji spricer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 10, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tek treća poruka, a ovako dobar putopis. Svaka čast i da učestaš pisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Novembar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma majstor je majstor...lep putopis, pravi onaj jesenji, saren i po malo tuzan... Jos kad kupis zadnju gumu...gde ce ti biti kraj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! :) Fenomenalno si opisao nas Srem ;D Samo nastavi sa putovanjima, pisanjem i fotografisanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično odrađen putopis,svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. :) Zaista lepe slike i sigurno lepa voznja.Samo napred jos nije kraj sezone. A sledece sezone svrati u istocne krajeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Novembar 10, 2008 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si vala fenomenalmo srocio!!! Nek je srece pa da i u buduce cesce citamo ovakva putasestvija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ganuo si me samo tako! Sta ste ti i SSTRUJA, da niste neki rod? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Srem je divno mesto. Dobri su putevi i ima svega: planina, jezera...Licno, posto zivim u Sapcu to mi je omiljena destinacija i rado dolazim na tu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ganuo si me samo tako! Sta ste ti i SSTRUJA, da niste neki rod? ;D Izgleda da koriste istu drozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ganuo si me samo tako! Sta ste ti i SSTRUJA, da niste neki rod? ;D Izgleda da koriste istu drozu Ladan JELEN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan lep ti bre taj Srem.A vala znas i da slikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo te ...ski!? ;D Bas si ga izmeracio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1140 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Znate li sta je najlepse u Backoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Novembar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bačvanke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Da odgovorim ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike Hvala na ideji za neku od mojih narednih tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam osecaj da te znam od pre par godina, i da smo pricali na ovogodisnjem susretu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ma po vojvodini ima trista cuda da se vidi, i trista puta vise zanimljivih puteljaka i mesta da se obidje, pogotovo za nas sto nemamo offroad gume Djermovi, kobci, jastrebovi, opticke varke na nepreglednim njivama. Svakojake zanimljive kuce i okucnice po vec zaboravljenim selima. Uf... Volim Vojvodinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan A pa volim i ja Srem i kulen i sunku i kobasicu..... bilo je toga dosta kad sam bio na zadnjem skupu u Mitrovici malo smo imali priliku da napravimo izlet po okolinu i sve mi je ostalo u lepom secanju tako da cemo ponoviti i iduce godine.Pozdrav za Srem i MITROVCANE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...