n.boris 1 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan jel te zanima zamena http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40210.0 moja doplata 400E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Septembar 1, 2009 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki kontakt telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Дух је на заслуженом одмору! Долази за пар дана... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaa onda ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se ne javlja godinu dana, i onda kad odem 10 dana na more ludilo... ;D Motor je u Filmskom gradu u Aljehinovoj ulici (ulica ima 10 metara tako da ne možete da promašite motor). Stoji već skoro godinu dana, nije pomeran, prljav kao svinja, u međuvremenu su deca razbila retrovizor (10e) i žmigavac (može da se popravi) loptom... Ko je stvarno zainteresovan možemo da se dogovorimo da dođem tu i operem i odvežem motor za probu... Što se zamene tiče, sad više nema svrhe, bio mi je potreban mali motor za leto i vožnju po gradu, ali moji planovi više nisu vezani za Srbiju, tako da su mi potrebnije pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to duse palis iz zemlje nam Srbije? posalji mi br na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Septembar 5, 2009 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Daj BRE Broooojjjjj!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako, i bez nervoze. Imaš pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Duse ono je tuzno, operi taj motor i naduvaj gume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Video sam ga veceras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Što, da bi stajao tamo još godinu dana čist sa naduvanim gumama? Ako hoćeš da probaš, srediću, ako nećeš nema razloga to da radim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da ga uslika i da postavi sliku dok je u zapustenom stanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, šta je sa vama, motor kada se opere izgleda kao na slici, a biće opran da bi mogao da ga proba onaj ko bude hteo da ga kupi. Nije polupan i truo, nego prljav (izuzetno ;D). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga ne vozis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da ono nije za da se slika, izgleda isto samo bez barova i prljav je da nema za sta da ga uhvatis Izvini Duse ali tako je. Tuga bozija da onako propada motor. Sta bre da peres, zameni lanac razradi kocnice i ko zna sta sve jos pa da pricamo....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan I da ti natočim pun rezervoar? ;D Slobodno možeš sam sve to da uradiš i teraj motor (na prikolici, pošto mu je istekla registracija ;D), spustiću ti cenu za 100e. Da imam vremena da se igram sa tim verovatno bih se i sam vozio... Kome se ne sviđa ne mora da kupi, oglasi su puni sveže opranih motora, ovaj može još malo da stoji onakav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Septembar 7, 2009 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan to lave,ni ja moj nisam prao 2 meseca. mislim motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan to lave,ni ja moj nisam prao 2 meseca. mislim motor ;D xaxaxaxaxaxaxaxaxa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prošao sam danas i pogledao. ništa mu ne fali. jedino što TA nije za stajanje već za vožnju. uzgred, Duh-e, jel ti ono vezivanje zaebancija ili šta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vezan sigurno ga neće oboriti šta god da mu urade, još mi samo treba da ga neko prevrne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj slikajte to jako me zanima kako izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj slikajte to jako me zanima kako izgleda. to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj Transa,pa ga postuj,lepo te zamoljavam,o Duse koji hodas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma on je Duh-kojeg-mrzi-da-hoda. ako neće on, slikaću ja (ako se setim da ponesem digca) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slikajte slobodno, ja sam na drugom kraju grada. U svakom slučaju u četvrtak putujem pa se čujemo krajem meseca ako se neko ne zeleti pre toga. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Gujo jesi li slikao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...