EarlzeGreyze 0 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pojavila mi se prilika da postanem vlasnik honde cbx550f 1983 godiste,presao 18.000km i zanima me nesto vise od tom motoru,ne znam mnogo o hondinim motorima ali sam veliki obozavalac motora generalno.Posto preferiram malo vise coperski izgled motora,zanima me da li moze da se preradi,da li se radi lako na njemu.Vec sam dobio par saveta i pocinjem ozbiljno da razmatram opciju da ga ostavim takvog kakav je,motor mi se sve vise i vise svidja:) Znam da je sam po sebi dobar motor i gde god da pogledam svi ga hvale,ali bih voleo da saznam kakvo je vase iskustvo sa ovim motorom.Svaka pomoc je dobrodosla,unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan nebi ti preporucio da ga kvaris lep je to motor jos cetvrtak kako bi izgledao coper sa tom masinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Motor je i fabricki prelep pa mislim da bi bila greota da ga prepravljas!Ti motori su sve vise in! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan nebi ti preporucio da ga kvaris lep je to motor jos cetvrtak kako bi izgledao coper sa tom masinom Лајк а титс ту д чикен... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EarlzeGreyze 0 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram to...Mislim da je fora u tome sto mi je oduvek san bio da imam kruzera,pa zato.Mada ako ga uzmem,necu ga menjati... Razumem sta znaci kada je nesto klasika i znam to da cenim tako da cu i da ga ispostujem... Ali polako ima vremena,prvo hoda cbx pa harli:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...