InkaBar 8 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je to stwarno Nemoguca misija?! :o Trazhio sam 'swuda' i nigde da naletim na prodawnicu specijalizowanu za prodaju zhica! Trebaju mi raznorazne zhice sa mnooooogo razlichitih boja na izolaciji, u kombinacijama po dwe... HELP, ANYONE? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Novembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Buvara, Radio Klub, Kanibal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Shta/gde je Buvara?? Gledao sam na sajtu Radio kluba, tamo samo jednobojne...?? ??? Jutros sam bio u Hanibalu, kazhu da tamo prodaju samo kablowe?!? Dodushe bio sam na Buvljaku, nisam u prodawnici na NGBu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji auto otpad uzmeš najduži krak instalacije i u njemu imaš žica do mile volje svih boja izolaciju od pvc-a imaš subotom na bubanj potoku kod bugara koji prodaju opremu za auto gas i jednog našeg Jagodinca koji ih proizvodi ,a termo skupljajuće bužire po prodavnicama specijalizovanim za prodaju alata . p.s to što su neke od žica patinirale(promenile boju) na krajevima neka te ne brine to je samo gde fali izolacije i ovako sečeš na meru i krojiš sam instalaciju koju praviš Ako se ne snadješ javi poslaću ti imam od jednog reno-a 25 kompletnu instalaciju pooozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Odlichno! Odo u subotu na bubanj potok, waljda cu naci neshto.. Nego koliko se otprilike krecu cene tih instalacija za automobile, makar da imam predstawu da me tamo ne opale po ushima bez weze!? ??? Tnx! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Druže bubanj potok sam ti preporučio za izolaciju a i kompletne instalacije možeš naći kod onih čerupara na starom delu pijace i ne mogu da te klepiti pogvadjaj se daj im neku siću jer oni to ne mogu nikome da prodaju (ti sam znaš koliko za tebe vrede i do koje cifre ćes ići ). Ako imaš nekog prijatelja što drži auto meh. radnju i kod njega potraži jer nema nas mnogo koji nismo bar jedan auto očerupali . Srećno u potrazi ako ne javi dužinu pa da ti nešto ja kod mene u furdi nadjem . poooozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 13, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za poredjenje, kompletna cela i nova novcata instalacija za juga moze da se nadje po radnjama u BG za 300-500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Za poredjenje, kompletna cela i nova novcata instalacija za juga moze da se nadje po radnjama u BG za 300-500 din. :o :o :o :o :o :o :o :o PA TO MI RECI! ;D Wolem Srbiju! xaxaxaa... jawljam shta sam uradio! hwala swima pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se radovati jer to i nije bakar a i ima cele 3 žice :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Novembar 13, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Za poredjenje, kompletna cela i nova novcata instalacija za juga moze da se nadje po radnjama u BG za 300-500 din. :o :o :o :o :o :o :o :o PA TO MI RECI! ;D Wolem Srbiju! xaxaxaa... jawljam shta sam uradio! hwala swima pozz Ne kupuj instalaciju od Yuga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 14, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U bre ;D , ja samo rekao da moze da se nadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A shta fali instalaciji od Yuga,pa mom ortaku se samo 3 puta do sad zapalila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan u kanibalu imaju zice(kablove) u raznim bojama , imash i na buvljaku kod ovih shto prodaju struju , silikonsku (izolovanu) zicu isto u par boja , tipa crvena , crna , bela , plava , braon ... e sad obichno treba proci kroz par redova jer jedan prodavac drzi tipa 4kvadrata samo u plavoj a crvena mu je 1,5 da bi mu lakshe bilo da zapamti shta je shta na tezgi ... silikonska 1,5 je oko 30din metar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan u kanibalu imaju zice(kablove) u raznim bojama , imash i na buvljaku kod ovih shto prodaju struju , silikonsku (izolovanu) zicu isto u par boja , tipa crvena , crna , bela , plava , braon ... e sad obichno treba proci kroz par redova jer jedan prodavac drzi tipa 4kvadrata samo u plavoj a crvena mu je 1,5 da bi mu lakshe bilo da zapamti shta je shta na tezgi ... silikonska 1,5 je oko 30din metar ... Bio sam na buwljaku, uzeo sam od nekog matorog 28m zhice , swe su sillikonske i welika wecina je od 1,5mm! Eto taman i da se nadowezhem na pitanje - koje debljine zhica za koje potroshache bi trebalo koristiti?! Owo samo okwirno, radi razmatranja, sumnjam da je neko bash toliko struchan da neshto wishe teoretishe o owome... a mozhda i postoji neko?? Od matorog sam uzeo negde 12 boja, al mi fali joooosh 26!!! :o Tripujem se da mi je najbolje da ispratim shemu, ned'o Bog da mozhda nekad prodam nekome motor pa da me psuje narednih 800 godina shto mi je na masi bela zhice koja se u buzhiru pretwara u plawu! ;D ...imao sam iskustwa sa tim.... nije zdrawo, reko doktor! mishljenja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...