matke92 689 Napisano Januar 24, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru potrebna kamerica iskljucivo 7 black ili 8 black , ako ima neko da prodaje ispravnu bez mana za razumnu cenu javljajte se, ubedjen sam da je bila jedna 8 black za 250€ na forumu, trazim vec pola sata ne mogu da nadjem -.- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4602 Napisano Januar 24, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje @ProMaster 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Januar 24, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Alexandra995 said: Prodaje @ProMaster Upravo sam ga kontaktirao, hvala, mentol pretrazivao sam Hero konstantno zato mi i nije izlazila, a listao sam oglase 5x i nisam nasao, sad sam nasao preko profila 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 24, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Продаје Фломстер сада, када је пливала по Хисарском. Не би то било страшно, да је није претходно Алекса учио да лети. Заправо, треба да је платиш више, има природан филтер, као, да буде браон снимак, муљ то одрађује врхунски. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Januar 24, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Ni ovo nije uopšte loše za ove novce, hero 9 black, nova 350€, jel ima neko možda hero 9 da podeli svoje iskustvo. Ja koristim hero 7 black i prezadovoljan sam, pa se razmišljam da li da se prebacujem na 9 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 26, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je kupio ali jos nisam uspeo da je lepo testiram. Svodi se da je sve isti q... Imam 5 black,ova je veca,bolja stabilizacija i malo vise opcija. Pitanje je u koju svrhu nam kamera treba i da li mozemo i umemo da iskoristimo sve to sto ona nudi. Dve stvari su mi privlacnije kod 9ke,kupio sam daljinac i moze da snima live na fejs. Eto,to mi se dopada. Ono sto je mana,za nosenje na kacigi,dosta je veca i teza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Januar 27, 2022 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolja stabilizacija svakim novim modelom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Januar 27, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan S tim što je na 7 drastično popravljena u odnosu na prethodne, tu je najveći skok jer su prvi put ubacili Hypersmooth. Ja da uzimam sad kameru - DJI Osmo Action bez razmišljanja, best buy, 240-250e na KP. Toliko su je popravili apdejtima firmvera da još nije vreme za novi model 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena Hero 7 Black shodno ceni/potrebama. Može lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...