Evil_Zo 8 Napisano Avgust 4, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je stigao i filter, ulje je spremno i ceka, a sjutra ujutro zamjena... Kako ce sjutra mirno da se spava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 4, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je stigao i filter' date=' ulje je spremno i ceka, a sjutra ujutro zamjena... Kako ce sjutra mirno da se spava [/quote']Bolesss Al neka si.. Nek'si ti meni zivko,zdravko,mirko i slavko... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 5, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan cek prvo komentar: Kako ti kolega masinac ne znas da se ulje meri sa uspravljenim motorom!!!!!!! Pa ti stvarno nisi imao motor koji trosi ulje . I od sve te tvoje kao paznje i svih prica o kvazi majstorima i zajebantima koji nose kojekakva nazive(serviseri), ti nisi proverio kakvo ti on ulje sipa, nego si to primetio tek kada si dosao kuci! Pa cini mi se da imas previse slane vode u usima i durexa na.........pisacem stolu . No najbolje ti promneni to ulje i filter i to ne zbog motora samog nego zbog svog mira i brige. P.S.-kako moze lanac da ti rikne od loseg ulja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 5, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan cek prvo komentar: Kako ti kolega masinac ne znas da se ulje meri sa uspravljenim motorom!!!!!!! Pa ti stvarno nisi imao motor koji trosi ulje . I od sve te tvoje kao paznje i svih prica o kvazi majstorima i zajebantima koji nose kojekakva nazive(serviseri)' date=' ti nisi proverio kakvo ti on ulje sipa, nego si to primetio tek kada si dosao kuci! Pa cini mi se da imas previse slane vode u usima i durexa na.........pisacem stolu . No najbolje ti promneni to ulje i filter i to ne zbog motora samog nego zbog svog mira i brige.[/quote']Znas ti kakav sam ja tip, sipaj i zavrni gas, a volim da ostale stvari drugi rade za mene Servisi, pranje... a ja samo da ceram :mrgreen: Ali kada sam ovo dozivio, od sada sve radim sam (je*i ga, moracu :evil:) i povjerenje nemam u nikoga! Jedva cekam da izadjem iz garantnog roka! :x ...P.S.-kako moze lanac da ti rikne od loseg ulja?? Nisam mislio na pogonski lanac vec na lanac u masini... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 5, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan od sada sve radim sam (je*i ga' date=' moracu :evil:) i povjerenje nemam u nikoga! [/quote']Retki su likovi u koje mozes imati 100% poverenja... U se i u svoje kljuse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 5, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan od sada sve radim sam (je*i ga' date=' moracu :evil:) i povjerenje nemam u nikoga! [/quote']Retki su likovi u koje mozes imati 100% poverenja... U se i u svoje kljuse! Da,jeste...u pravu ste!! Ali vec ste na "vrlo tankoj liniji" da odete u paranoju.... Da li vidite psa? Razmislite o tome! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 6, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan od sada sve radim sam (je*i ga' date=' moracu :evil:) i povjerenje nemam u nikoga! [/quote']Retki su likovi u koje mozes imati 100% poverenja... U se i u svoje kljuse! Da,jeste...u pravu ste!! Ali vec ste na "vrlo tankoj liniji" da odete u paranoju.... Da li vidite psa? Razmislite o tome! :? Mene puca paranoja jos odaaaavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 6, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Xexe..ova dva zadnja su za anale. Bravo momci! (ne TE anale sto ste pomislili :twisted: ) I samo da dodam - vise sexa -manje brige (sorry za off). I ne zaboravite ulje za podmazivanje pritom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 6, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ulje je promjenjeno i sada stvari funkcionisu odlicno! I masina i moja glava Nemam vise one cudne vibracije na 3500-4000 obrtaja, mjenjac radi fenomenalno glatko i mnogo je tise saltanje... A najvaznije od svega je to sto sam sinoc spavao kao zaklana beba :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 6, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio na lanac u masini. Samo ne znam kake veze on ima sa podmazivanjem? No samo vozi. Cudno mi je to sto si vise paznje posvetio kupovini tri vrste rukavica, dve jakne i kojekakvim kornjacama nego kakvo ti ulje sipa mehanicar. Puno se ti meni zajebavas. Zato ja kazem: sam svoj majstor, pa i kada pokvarim znam kome cu da j***m sve po spisku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 6, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio na lanac u masini. Samo ne znam kake veze on ima sa podmazivanjem? No samo vozi. Cudno mi je to sto si vise paznje posvetio kupovini tri vrste rukavica' date=' dve jakne i kojekakvim kornjacama nego kakvo ti ulje sipa mehanicar. Puno se ti meni zajebavas. Zato ja kazem: sam svoj majstor, pa i kada pokvarim znam kome cu da j***m sve po spisku.[/quote'] K V A R I S A L E G E N D O ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 6, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...A najvaznije od svega je to sto sam sinoc spavao kao zaklana beba :mrgreen: Koji si ti kreten!!!! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 6, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Za Motul 300V i uzdravlje za kilometre... :pivo: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Avgust 7, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, al ste se svi iskenjali po ovoj temi... Evo da ne znam bas nista o motorima, ne bih znao sta da radim da sam na EvilZo-ovom mestu... Jeste forum mesto za deljenje misljenja, al nemojmo da sad pametujemo bas u svakoj temi, a pogotovo ne kad je ovako bitna stvar u pitanju... I pogotovo ne kad nagadjamo kad nit' smo kvalifikovani nit' smo iskusni... Dakle, das lepo svoje misljenje i nakon toga iskuliras dok ne vidis da treba da nesto dodas. Uh, al sam se iznervirao (sta bve dnda ovo 'Dn dn dn' ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jebote' date=' al ste se svi iskenjali po ovoj temi... Evo da ne znam bas nista o motorima, ne bih znao sta da radim da sam na EvilZo-ovom mestu... Jeste forum mesto za deljenje misljenja, al nemojmo da sad pametujemo bas u svakoj temi, a pogotovo ne kad je ovako bitna stvar u pitanju... I pogotovo ne kad nagadjamo kad nit' smo kvalifikovani nit' smo iskusni... Dakle, das lepo svoje misljenje i nakon toga iskuliras dok ne vidis da treba da nesto dodas. Uh, al sam se iznervirao (sta bve dnda ovo 'Dn dn dn' )[/quote'] Kakva je be ovo muzika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Heheh samo sam cekao da se vratis sa odmora (Pablo\)i da malo zavedesh ovde reda. Mnogo se svi proseravaju i napusavaju i meni je pun k*rac! Nije jedini koji trazi savet a dobije patku O psovanju i vredjanju da ne pricam .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kuæa gori, baba se èešlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...