HoochieMan 30 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je na autoputu vetar oduvao levi retrovizor. Bukvalno. Išupao ga je, i nesrećnik je završio pod točkovima. Tako da- potreban po mogućstvu levi retrovizor (VFR '93), ili bilo kakva pomoć oko nabavke retrovizora koji odgovaraju ovom motoru. Mrzim iz dna duše košavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put nemoj da jurcaš po auto-putu... ccc ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam da ogledalce sa GPZ-a može da se nabudži na moj moped... Već sam ošmekao jedan retrovizor zakačen za neki GPZ gore u blokovima... Nema ni alarm... Khm... Khm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam da ogledalce sa GPZ-a može da se nabudži na moj moped... Već sam ošmekao jedan retrovizor zakačen za neki GPZ gore u blokovima... Nema ni alarm... Khm... Khm... To nije lepo i nesme se raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam bas za vfr - 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, Gojko je imao desni a ne levi koji meni treba, tako da smo napravili lapsus... Ipak, hvala Gojko na inicijativi I dalje tražim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Poz. Samo novi 50eur/kom. Ako te zanima javi se na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, stigao je novi (zamenski) retrovizor, koji stvarno liči na Hondin, rupe pasuju i tako to. Gaće (guma oko čeličnog nosača) se razlikuju, kraće su i uže na kraju koji treba da obuhvati nosač na vetrobranu, i zglob na samom retrovizoru je... problematičan. Sve u svemu, razlika dva retrovizora je vidljiva, i voleo bih, ukoliko bilo ko ima star retros (cbr-ke ove generacije imaju ista ogledalca), da se javi. Ili bar gaće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio, hvala, mojze ključ na temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...