gixxer750/94 735 Napisano April 8, 2022 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.1.2022. at 22:30, antir3ality je napisao: @JoeD ja svratih juče u Uradi sam u Nišu, ali nemaju, kaže radnik da se ne seća da su nekad imali. Čisto da se ne maješ Ako nisi nasao bio sam na nekom stovaristu na Matejevackom putu prosle godine imalo je svih debljina, uzimali smo da menjamo prozore na traktorima nije ni skupo bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 10, 2022 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Nije li EuroDeal? Mada oni nisu na matejevackom putu, al tu su blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5938 Napisano Jun 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 2048 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2022 at 1:19 AM, gixxer750/94 said: Ako nisi nasao bio sam na nekom stovaristu na Matejevackom putu prosle godine imalo je svih debljina, uzimali smo da menjamo prozore na traktorima nije ni skupo bilo. Meni je nekako promakao ovaj post, a može biti jako koristan. Koje tačno stovarište je u pitanju? Nešto ne mogu da se setim gde postoji stovarište na tom putu ? Ili daj približniju lokaciju da probam da nađem. Promenio Jun 1, 2022 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Jun 1, 2022 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Joter ako de ne varam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5938 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 2048 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hm, koliko vidim jedino njihovo stovarište je skroz na drugom kraju grada, u Mramorskoj ulici, ali proveriću svakako da li imaju. Hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Jun 1, 2022 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, antir3ality je napisao: Hm, koliko vidim jedino njihovo stovarište je skroz na drugom kraju grada, u Mramorskoj ulici, ali proveriću svakako da li imaju. Hvala za info. Mesam delove grada po Nisu, mada sam ziveo tamo dok sam studirao,nazalost ovaj sto me je vodio tamo je preminuo pa nemam kog da pitam, po slikama na netu rekao bih da je Joter, inace par meseci pre toga sam nastavak vizira napravio od poklopca gramofona starog 60- ak godina, nigde ni parce nisam mogao da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...