JevtaNS 1897 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nabaviti materijal od koga bih napravio sunđerasti filter separator uljnih para VStrom ili bilo koji drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Januar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je u originalu za stroma? I na koliko se menja? Pitam jer ako je neki duži period, možda nije toliko isplativo.. A za nabavku, u Bg kod Arene je bila prodavnica koja je imala gomilu filtera, tj od filca, papira, sudjera, uzimalo se na "metar" pa sam krojiš, moji su tu uzimali za aspirator npr.. Mogu da pronađem kontakt, možda, ali nisam siguran da ima za ovu upotrebu.. Promenio Januar 17, 2022 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni video u originalu.Kod nas nema ni filter goriva u originalu na ovo ne smam ni da pomislim.Ima tih sunđera u akvaristici ako se ne varam,Još sam u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2825 Napisano Januar 17, 2022 Ne silazi, 4912 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сепаратор има у самом блоку. А ако имаш избацивање уља у филтер кутију проблем лежи у карикама.И сепарирање уљних пара не можеш радити сунџером.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Separator ima u air boksu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su to ovi filteri? Kod mene nekada zuti sada crni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2825 Napisano Januar 17, 2022 Ne silazi, 4912 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel su to ovi filteri? Kod mene nekada zuti sada crniПластична посуда је сепаратор уљних пара.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ok ja sam mislio da su to ovi mali sundjerasti filteri da kroz njih gura paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2825 Napisano Januar 17, 2022 Ne silazi, 4912 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok ja sam mislio da su to ovi mali sundjerasti filteri da kroz njih gura paru.Код тих сунџера је сензор подпритиска који би требао да сигнализује када је превисок а то значи да је пропустљивост филтра премала и треба да се мења.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Vampa je napisao: Jel su to ovi filteri? Kod mene nekada zuti sada crni To je samo što na stromu ima samo jedan.I nije baš običan sunđer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2825 Napisano Januar 17, 2022 Ne silazi, 4912 postova Prijavi odgovor kao problematičan Овај сунџер је постављен за не дај боже ако случајно изаџе нека кап горе па да сунџер упије а папир као остане чист(шио ми га Џура). Не дај боже да крене уље горе, "пиши кучи за одело."Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Januar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da da pokupi uljne pare da ne maste filter Promenio Januar 17, 2022 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Januar 17, 2022 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana poručio za SV 650 tzv. breather filter u Eurosumaru, čeka se 2-3 nedelje, cena 1660 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan da ponovim pitanjce, na koliko bi se on menjao? Ako je na nekoj većoj kilometraži (recimo 20k), onda je to pristupačno za nabaviti, onda Jevto, što bi ga pravio, osim ako nema baš taj materijal po spec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je to bezobrazno skupo kao rezervni deo 50x50x2cm Aquarium Aquarium Biochemischen Baumwolle Filter Schaum Teich Filtration Schwamm Pad aquarium zubehör filter interne|Filters & Accessories| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 2 komada platio 13€ sa postarinom. Nije bas obican sundjer ali mi najvise lici na sundjer iz kutije sa gedorama (onaj sto ide izmedju gornjeg o donjeg dela) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Januar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poručio Biće za 15 filtera 2,5 evra Aquarium Zubehör Biochemischen Baumwolle Filter Praktische Aquarium Teich Schaum Schwamm Filter Schwarz Mehrere Größe 15 25 35 50PPI|Filters & Accessories| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Promenio Januar 17, 2022 član JevtaNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2825 Napisano Januar 17, 2022 Ne silazi, 4912 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poručio Biće za 15 filtera 2,5 evra Aquarium Zubehör Biochemischen Baumwolle Filter Praktische Aquarium Teich Schaum Schwamm Filter Schwarz Mehrere Größe 15 25 35 50PPI|Filters & Accessories| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com И стављаш Кинески сунџер на твом моторциклу, ц,ц,ц,ц,Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2697 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će da valja nama po 5e/komPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Januar 18, 2022 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I da budete srećni kupili u pola cene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...