Zoltan 583 Napisano Januar 15, 2022 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neki iz naslova, eventualno i F 3, ispravan, u normalnom stanju do jedno 3000e, pre ce biti do 2000e. Neophodno je da moze da prodje tehnicki, sto cemo proveriti kod Milosa a voleo bih da je u crveno-plavo-beloj orginalnoj kolor semi. Ne zanimaju me nikakve budzevine i skalamerije. Moze i zamena za auto koji je u mom vlasnistvu uz doplatu moju ili vlasnika Honde. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Cena auta je oko 1500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Posto trenutno niko nista ne nudi a i ja na oglasima ne nalazim nista sto bi mi skrenulo paznju, da prosirimo opseg. U obzir dolazi i xx, i neki cbr preko 900, 919, 929, onaj poboljsan ali i dalje ostaje kolor sema. Bitno je da znate da hocu da se vozim a ne da popravljam i sredjujem. Mogu u zamenu da dam i Megana 2005 ako neko misli da mu je to bolja kombinacija. Doplata tamo vamo, moguca. Promenio Januar 23, 2022 član Zoltan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...