Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima, skoro sam se na

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Pozdrav svima, skoro sam se nalozio na motor, i resio da uzmem jedan, pa posto pojma nemam o istima, reko da mi pomogne prava ekipa :)

Do sada se nikad nisam vozio na motoru, i jednog dana, tamo gde sam radio, moj ortak se ponudio da me poveze na svojoj Hondi CBR, posto sam nesto kasnio. I, sta da vam kazem, ostatak je istorija, odnosno tek ce biti :D Brateee, sta sam ja propustao u zivotu!

Ajd za pocetak i jedno glupo pitanje: jel ja ucim i polazem na svom motoru? Nikako da skontam, nema mi logike da skole imaju svoje motore, pa svaki dan bi pali sto puta, a onda opet - kako da dodjem svojim kad ne znam da ga vozim :) Jao, znam, vi cete da umrete od smeha zbog mog pitanja, ali ja nikako da se setim da pitam nekog bikera

Ajd poz svima, odo da gledam koji bi mi odgovarao za pocetak... Vespe mrzim, bice neki bar 125 ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Bas lepo sto si "propustao" svasta nesto u zivotu. Sto se tice polaganja procitaj ostale teme polako i pazljivo i nacices sve sto te interesuje. Nimalo glupo, JAKO korisna pitanja i samo tako... Dobronamdosaoooooooooooooo!!!

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Pitanja su skrozzz na mestu..ali nisu u pravoj rublici. Postavi post u npr. "Motoristi na drumu"...

Ovdi chestitke i pozdravi :lol:

Pa ondak ...Pozdrav :wink:

• Vlasnik sajta, 5351 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Kasno bude tek kad cika sa crnom kapuljacom i velikom alatkom za kosenje trave kaze 'Ja dosao po tebe' :D

Dobrodosao! Pogledaj malo forum, imas nekoliko mesta gde bi mogao da postavis pitanja...

• U prolazu, 8 postova

Yooo, hvala svima na ovakvoj dobrodoslici! Super ste, i jedva cekam da uzmem svoju prvu makinu, pa da drajvamo negde u grupi

Willkommen' date=' Vespomrzac! :D[/quote']

:) Sorry, bro, nisam tako mislio :D

Ne mrzim ja njih, nego vise volim duboke tonove, sta cu kad sam slabijeg sluha :) Poooooz!

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: DR 650

Dobrodosao :biker:

p.s. verovatno si mislio na male skutere, jer vespe (150-200 kubika) uopste nisu prdavci :wink: i ne daju bas tako niske tonove

• U prolazu, 8 postova

Hmmm, ne znam, ali upravo me opet ortak sa CBR-kom 900 dovezao do kuce, i ja jednostavno obustavljam sve aktivnosti dok ne ustedim za neki motorcic... Prvo neki 125-250, ali onda definitivno neki... jos ne znam kaki :)

Pozdrav svima!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja