milanns 193 Napisano Januar 12, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna rucica dekompresora,jos ako bi bila zajedno sa polugom kvacila bilo bi odlicno. Promenio Januar 12, 2022 član milanns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6088 Napisano Januar 12, 2022 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da nije za Falkonca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Januar 12, 2022 U prolazu, 56 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za falkonca, pokušaj na 064 456 93 54, Neša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Januar 12, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego KLX650.Neko je iscupao dekompresor sa bregaste.Trazio svuda bregastu nema nigde,tj ima kod Culeta 342e to mi nesto malo mnogo.Sad sam sam napravio rucni dek pa mi treba rucka,hvala jos jednom kolegi Srbac na skici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Januar 12, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Tako da moze rucka od bilo cega, samo da budu zajedno kvacilo i dekompresor ako moze.A ako nema zajedno onda moze i posebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Januar 13, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! naleteo na kp.ne znam dali ti odgovara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2417 Napisano Januar 13, 2022 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jel si uspeo da napraviš? Šalji slike da vidim. Možda možeš rućicu od novijh bicikala...male su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Januar 13, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, rex je napisao: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! naleteo na kp.ne znam dali ti odgovara Kakav konj,danima prevrcem oglase i nista nisam nasao kod nas.Hvala u svakom slucaju kupio danas polovnu za 25e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Januar 13, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, srbac je napisao: Jel si uspeo da napraviš? Šalji slike da vidim. Možda možeš rućicu od novijh bicikala...male su. Jesam napravio je strugar.I to bolje nego svaba tamo je iz 3 dela pa varenje,a Majstor ga uradio iz komada,ali je skica bila vrhunska.Posalji mi broj na pp pa ti saljem slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Januar 15, 2022 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno okači ovde. Upotpunićeš temu a i ima još znatiželjnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...