lencuga 14477 Napisano Januar 11, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem fliper u poluispravnom ili ispravnom stanju, u stvari idealno bi bilo 3 komada, ako neko ima neka ponudi ili ako zna ko ima neka mi posalje kontakt. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2609 Napisano Januar 11, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde063591644 Jovan Novi Sad 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Januar 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, lencuga je napisao: Kupujem fliper u poluispravnom ili ispravnom stanju, u stvari idealno bi bilo 3 komada, ako neko ima neka ponudi ili ako zna ko ima neka mi posalje kontakt. Hvala Buy New Pinball Online - The Pinball Company WWW.THEPINBALLCOMPANY.COM Buy branded New Pinball online at affordable cost from The Pinball Company, with free shipping available on select machines! New Pinball Machines, Arcade and Classic Games - Joystix Games WWW.JOYSTIXGAMES.COM Check out our new arrival products such as Aerosmith Pro Pinball, All Stars Baseball, Beer Pong Master, Champion Pub, Aerosmith Limited Edition, etc. cisto informativno da znas cene novih oduvek sam zeleo da imam jedan u sobi Promenio Januar 12, 2022 član stilgar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 653 Napisano Januar 12, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vidim da i dalje ima ljubitelja. Pozdrav iz raja! Na žalost, nisu imali Centaur kome sam se nadao... Promenio Januar 12, 2022 član Sveti Atila 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14477 Napisano Januar 12, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, stilgar said: cisto informativno da znas cene novih oduvek sam zeleo da imam jedan u sobi Znam cene novih, znam i cene polovnih popularnih, umeju da prebace preko cena novih. Trebaju mi 3 komada za kucnu upotrebu zetu, drugaru i meni, nekada sam imao pa bi bilo lepo opet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3601 Napisano Januar 12, 2022 Malinar u pokusaju, 1715 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da je pametno fliper ubaciti u kuću. Naročito ako imaš školarce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14477 Napisano Januar 12, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, milomir22 said: Nisam siguran da je pametno fliper ubaciti u kuću. Naročito ako imaš školarce. Slabo klince interesuju fliperi, i kad uzmu da igraju a objasnis im sta se kojim redom gadja njih to smara, jos kad ispogadjaju samo koske kraj igre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 12, 2022 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam u kaficu Adams fem, joj sto sam zivota na istom potrosio bio bas dobar, mene je uveseljavao. Tacno bi ga kupio, nego komsije bi me verovatno spalile. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Januar 12, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/profile.php?id=100057424871076 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14477 Napisano Januar 12, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, sasha. said: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057424871076 Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...