dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Cekam Acima vec nedeljama medjutim stize danas slikica na mail, od Patka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Toooootalno dobro !!! Jas samo da saznamo jel ima nesto novo ispod haube... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Malo sa neta Obicni Adventure R i obicni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Adventure R 115 konja ;D (na slici levi) Adventure 106 konja (na slici desni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan lepota ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Adventure R 115 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam uspe da saznam radilica je unapredjena, prizvodi manje vibracija (mada ovo i nije bio problem na proslij verziji). Promenu su jos dozivele glava, sistem za hladjenje (prosli model je cesto palio ventilator, ali osim subjektivnog osecaja, motor nije ima problema sa pregrevanjem) i izduvni sistem. Cajger je novi i ima jos dve pregradice, sa svake strane po jednu za odlaganje rukavica stari je imao samo pregradicu na sredini, gde ostalim motorima stoji cep za gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi novu igracku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi novu igracku Kupi i meni jednu samo pazi da te ne uhvate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan jbt ove slike te napale i vise no sto bi terbalo za neke stvari ovaj obicni me privlaci jako jako JAKO. mozda za sezonu 2010, kad me majstor Dane nauci kako se voze koze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan jbt ove slike te napale i vise no sto bi terbalo za neke stvari ovaj obicni me privlaci jako jako JAKO. mozda za sezonu 2010, kad me majstor Dane nauci kako se voze koze ;D Brate i ja sam se popalio... uf... Stari S me je odusevljavao, ali ovaj R sa jos 15 konja, za koje ne znam cemu, jednostano je bolestan. Jedino sto su trebali da mu povecaju rezervoar, to mu je najveca mana, ali da se resiti sa 800 eurica Znas ti svasta sa kozama pa ces lako da naucis da ih vozis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika i od mene ;D Dakle, LC8 V-Twin pod 75 stepeni, 999.8 kubika (101 x 62.4 mm), 113.3 konja pri 8750 obrtaja, 100 Nm pri 6750 obrtaja, Keihin elektronsko ubrizgavanje, 6 brzina. Cevasti ram, potpuno podesivo WP ogibljenje, napred 48 mm obrnuta viljuška sa hodom od 255 mm, pozadi centralni amortizer sa hodom od 265 mm. Zadnji točak 18 cola (150/70-R18), prednji 21 (90/80-21), Brembo kočnice, visina sedišta 915 mm, kapacitet rezervoara 19.5 l, suva težina 207 kg. Uzgred, podseća na Teneru, a još ako je tako i izdržljiv, biće veoma popularan među avanturistima. Obzirom da dolazi iz KTM-a, verujem da će tako i biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6659 Napisano Novembar 8, 2008 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan San snova... prelep je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan K'o dva mala Stroma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Acime, hteo si da kazes da Tenera podseca na njega, zato sto su i raniji modeli KTM-a bili slicni po izgledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Super je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ovo sranje? ;D Svega 13990 europskih novčanica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 8, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan prava divlja zvijer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Acime, hteo si da kazes da Tenera podseca na njega, zato sto su i raniji modeli KTM-a bili slicni po izgledu. Može se i tako reći Nova Tenera podseća na njega, stara ne, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan sto se dizajna tice, sveukupno gledano jedna firma prednjaci a ta firma nije KTM no da se vratimo temi...KTM ADV modeli pravu dimenziju dobijaju tek uzivo pa tako i ovaj treba videti da bi se covek posteno uneredio u gace koliko mocno to izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan sto se dizajna tice, sveukupno gledano jedna firma prednjaci a ta firma nije KTM no da se vratimo temi...KTM ADV modeli pravu dimenziju dobijaju tek uzivo pa tako i ovaj treba videti da bi se covek posteno uneredio u gace koliko mocno to izgleda Kad smo vec kod toga, pre nedelj dana je kroz mojuulicu prosao stariji ADV sa Akrapovicima, samo da ste mi videli facu. Zvuk neverovatan, a izgled jos mocniji sa punom opremom i koferima :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6659 Napisano Novembar 8, 2008 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto se dizajna enduro motora tice, jedna firma prednjaci i to je definitivno KTM. U zujalice se ne razumem, ni jedna mi nije lepa kad uporedim sa ovom mocnom pojavom kao sto KTM 990 adv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan jel to znaci da mislis kako nova Tenera lici na KTM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 8, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan jel to znaci da mislis kako nova Tenera lici na KTM? To je prilicno ocigledno, i to misljenje je prilicno zastupljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...