Ivan x 70 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mix slika(sa raznih voznji) i par novijih klipova... http://www.youtube.com/watch?v=TWvVSq2VE9A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vas do'vate oni seljaci sto im gazite njive... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan blago vama,uzivate u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vas do'vate oni seljaci sto im gazite njive... ;D Cek', cek' otkud ti znas da se oni ne voze po svojim njivama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vas do'vate oni seljaci sto im gazite njive... ;D Cek', cek' otkud ti znas da se oni ne voze po svojim njivama Mnogo su opasniji lovci-organizovana,dobro naoruzana grupa ljudi koja ide kroz sumu do prve kafane ...i puca u sta stigne!Nedeljom treba izbegavati voznju po sumi.. . Treba se cuvati zemljoradnika,lovaca,lovocuvara,drvoseca,traktora :o...Ne zovu voznju motora van puta za dzabe ekstremnim sportom... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jao, takve voznje su mi san! super je spot i fotke, najezila sam se! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan jao, takve voznje su mi san! super je spot i fotke, najezila sam se! Svaka cast! Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8961 Napisano Novembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan K'o neka deca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Otkako je pocela sezona lova, nedeljom ne idem na voznje! Ne sto mislim da ce me pomesati sa medvedom vec sto ce me namerno gadjati jer im rasterujem divljac! Odlican je klip! Da je i meni drustvo u voznjama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan lepo.lepo....samo gazite off ..sada je super ,jesen,kisa ,blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan jao, takve voznje su mi san! super je spot i fotke, najezila sam se! Svaka cast! Hvala... Sta bre hvala, kamo poziv devojci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Novembar 9, 2008 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hehe Pedricu, Pedricu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan devojka je samo rekla da joj je to san a nije rekla da bi probala..... ;D a ako proba neka okaci neku fotku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan devojka je samo rekla da joj je to san a nije rekla da bi probala..... ;D a ako proba neka okaci neku fotku... Vredi probati da l' bi da proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan devojka je samo rekla da joj je to san a nije rekla da bi probala..... ;D a ako proba neka okaci neku fotku... Vredi probati da l' bi da proba ahahaha, Pedriicu Probala sam tako nesto, strava je! Bice jos off-a i fotki, samo da mi stignu nove gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otkako je pocela sezona lova, nedeljom ne idem na voznje! Ne sto mislim da ce me pomesati sa medvedom vec sto ce me namerno gadjati jer im rasterujem divljac! Odlican je klip! Da je i meni drustvo u voznjama.... ....eeeehe,resen problem... ;D Sprijateljili smo se sa lovcima,vodjeni onom starom izrekom:"prijatelje drzi blizu,neprijatelje jos blize!" By ivanx A i sad ima ko da nas brani od zemljoradnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan devojka je samo rekla da joj je to san a nije rekla da bi probala..... ;D a ako proba neka okaci neku fotku... Vredi probati da l' bi da proba ahahaha, Pedriicu Probala sam tako nesto, strava je! Bice jos off-a i fotki, samo da mi stignu nove gume! Pedricu-prvo ti da se dovuces ovamo-2 puta si vec izostao,bre! Naravno da je Kalina dobro dosla...Mogla bi da podje sa tobom kad sledeci put budes dolazio...sta mislis? Kalina,posto vidim da planiras da kupis nove gume-uzmi Michelin T63,odlicne dual purpose gume. Ae... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve ljubitelje off-road voznje, pogledajte video ovde http://www.redbullromaniacs.com/video/2008/ Ivan x, hvala na savetu za gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Super klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sve ljubitelje off-road voznje, pogledajte video ovde http://www.redbullromaniacs.com/video/2008/ Ivan x, hvala na savetu za gume Nema na cemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...