Jump to content

Moto Zajednica

V-Strom DL1000 (K7) NA PROLECE BICE MOOOOOOOOOOOOOOOO

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Zamolio bih vlasnike V-Strom DL1000 i 650 da kazu neku rec o potrosnji svojih ljubimaca.Mozda neki savet i pomoc u odluci izmedju dva Stroma.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Sada vec pocinjem da mrzim V-Strom :evil: Dokle vise sekto iskvarena! :twisted:

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
Zamolio bih vlasnike V-Strom DL1000 i 650 da kazu neku rec o potrosnji svojih ljubimaca.Mozda neki savet i pomoc u odluci izmedju dva Stroma.

@Evil:

Shat a fak ap :D

Vidi majstore, shto se potroshnje tiche ide od 5-5.5 na otvorenom putu pri 90-130 kmh a u gradu ide do 8-mice. Najvishe ni je posrkao kada sam ishao auto putem do SM i vozio konstantno 190-200. E tada je uzeo 10ku a mozzda i malko vishe... :?

hto se tiche odluke izmedju malog i velikog, to je samo tvoje... kao 1. morash znati sa gabaritno iste velichine....razlika je u mashini(naravno), u nekoj pratecoj opremi(shtitnici za ruke,donji spojler i td), bochne plastike i naravno 650ica ima najruzzniji auspuh koji je moto svet video :shock: a 1000 nasurot njemu jedne(ima ih dva) od najepshih...naravno, stvar ukusa...ovo je moje vidjenje mada sam se uglavnom sa svima slozzio oko gore pomenutog,

Shto se agregata tiche,to su vec oprobane,stabilne mashine koje su oplemenjene modernim ubrizgavanjem. Ja sam se lichno razmishljao da uzmem 650icu jer je jedan od najsnazznijih aregata sa pomenutom kubikazzom. 72 ks?! Za veccinu korisnika je ovo prava mera,a i za registraciju dosta opushtenije...

Toliko! :)

Ako neshto fali,pitaj kokerenntno :lol:

• Zainteresovan, 593 postova

Potrosnja 650 tice se vrti oko 5l ako ga vozis normalno, 6-7 ako ''divljas''. Na auto putu mu je pri 190kmh gledas kazalju kako ''pada''.

Imao sam srecu da se vozam sa Djurom pa da uporedim dva modela. Da nisam stalno bi mislio da sam se zajebao sto sam kupio 650. Ovako...

Pitaj Djuru sta mu je rekao ''sin, stranac,Amerikanac 8) ''na okupljanju Stromera Mokra Gora2006.

Sto se tice primedbi na jedan auspuh, postavicu slike mog novog Wingsa pa sam presudi, ciji je lepsi i duzi :twisted:

Ja sam pocetkom godine prvi put u zivotu seo na motor, tako da i nisam neki ekspert za ''vrsne performanse'' motora. Od kad sam overio stari most na Savi ''Stojanovica cuprija :lol: '', izbegavam bilo kakve ekcesne situacije.

Svi za 650 kazu da je to najbolji balans lova-kvalitet. Stitnike za ruke & ostale dodatke, lako nabavis sam.

Ako pak lova nije problem u tvom zivotu, moj predlog nije Strom iljadarka. Ne vredi dva soma vise.

Onda brate kupi BMW R 1200 GS Adventure ( i on ima jedan auspuh :baeh: ) pa budi glavni baja.

• U prolazu, 2 postova

Hvala na informacijama.Ako bi neko od vas STROMERA hteo da se nadjemo negde u gradu (neki kafic ja castim pice :pivo: :jos_piva: :D )da malo pogledam motor i da malo procaskamo u vezi istog. :shock:

HVALA HVALA HVALA :D:D

Od kad sam overio stari most na Savi ''Stojanovica cuprija"

:D:D:D

Smajso' date=' skidam kapu - ovo ti vredi Carigrada! Respect 4 comment![/quote']

Ma kostala ona mene 8 glava pa ti vidi.... :lol: to me je bolelo vise od noge!

Hvala na informacijama.Ako bi neko od vas STROMERA hteo da se nadjemo negde u gradu (neki kafic ja castim pice :pivo: :jos_piva: :D )da malo pogledam motor i da malo procaskamo u vezi istog. :shock:

MOze cim se vrati Djura iz Rajha pa da vidis i tog sa dva auspuha (jedan, inace sluzi samo kao ukras :mrgreen:

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

MOze cim se vrati Djura iz Rajha pa da vidis i tog sa dva auspuha (jedan' date=' inace sluzi samo kao ukras :mrgreen:[/quote']

Ja ne trba da chekam "duhovnog vodju"....jer Ga nemam :oops: ...mozzemo da se nadjemo i o'ma 8) .....Shalji pm ...pa se dogovaramo!

@Schmeissy

Josh jedno par godina na "tom" pa onda mozesh i ovaj "normalni" da uzmesh... :twisted:

@lesa

Zaboravio sam da ti napishem da 650 IPAK ima neshto od opreme shto "normalni" nema...to su oni pomocni tochkici... :mrgreen:

E sad, kad ih neko skine malko ranije....onda mostovi postaju--->cuprije!!!

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Zaboravio sam da ti napishem da 650 IPAK ima neshto od opreme shto "normalni" nema...to su oni pomocni tochkici... :mrgreen: E sad' date=' kad ih neko skine malko ranije....onda mostovi postaju--->cuprije!!![/quote'] E jedino ti ova valja :twisted:

• Drug član, 2245 postova

Evo ja na brzaka (ovde je hotspot na svakom jebenom metru...pun mi je kurac interneta :D )...

DL650 je jednoglasno proglasen za ubedljivo najbolji motor u svojoj klasi. Jednostavno, nema nikakvu konkurenciju.

Razlika od 20ak i kusur konja moze da se oseti prilikom preticanja dok vec vozis vecom brzinom na autoputu (pretekao bi auto koji vozi 170-180) ili na vecim usponima sa suvozacem i koferima.

U svim ostalim situacijama mali i veliki su egal.

Jedan Englez za kojim sam vozio ima i jedan i drugi i kaze da mu je omiljeniji 650.

Jebem ga, oni koji voze 1000 ne zale sto su kupili bas taj, isto kao i ovi sa 650icama.

Meni je drago sto vozim veliki Strom, ako ni zbog cega drugog, a ono zato sto Smajser ima mali :wink: a size, definitivno, does matter!

Aj' pozdravljam vas a ti uhvati Yomana i Smajsera pa ih pogledaj zajedno. Mene nema jos 2 nedelje

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT
Smajser ima mali a size, definitivno, does matter!

..ja sam ipak skontao da je Schmeisser velki tehnièar i da time nadomešæuje velièinu :D

Sorry za off...

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08
Ma Varadero je bolji! :lol:

Cuti covece,sad ces od Stromera da lomacu da zaglavis zbog ovog komentara :D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja