Dzony93 368 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Resio da prodam Yamahu. Kod mene je godinu dana, zamenjen magnet odmah po kupovini, LED atestirani migavci, SW motech crasbarovi. Sedista presvucena. Motor nikada nije farban sem repa. Na repu je polomljena rucica za suvozaca jer su ga privezali tu prilikom transporta... Ostalo je sve fabricko nikad dirano farbano i slicno. Zamenjene neispravne bobine skoro. Gume dobre, lanac lancanici jos sezonu-dve zavisno od voznje. Slike i vise info na linku Yamaha FZ1 SA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ1 SA, 2008. godište, Naked, vozilo prešlo 52000 km, Niš. Cena 4.500 € - Motori - Polovni Automobili Da napomenem da postoji mogucnost zamene za Smarta 2007-2013 realno u istoj su ceni odprilike ili za Novog Ficu takodje u toj ceni, ostali automobili i motori me ne interesuju. Za kolege sa foruma korekcija cene, kupac snosi troskove poreza. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Decembar 25, 2021 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da pitam, zašto je zamenjen magnet, slabo punjenje bilo, ili nešto drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 658 Napisano Decembar 25, 2021 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, milomir22 je napisao: Ako mogu da pitam, zašto je zamenjen magnet, slabo punjenje bilo, ili nešto drugo? Pretpostavljam preventivno jer su magneti koji se nalaze na Yamahi R1 i FZ1 u godištu 2004-2008 samo zalepljeni za zidove rotora i vremenom može da se desi da se neki od magneta razmagnetiše, odvoji od samog rotora i završi u mašini gde može jasno je da napravi haos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Magneti su zalepljeni samo za zidove, nema uopste pravila kada mogu da se razlepe. Kada se odlepi jedan uglavnom se nabine ispod osovinice i povuce sve ostale sa sobom a to onda zavrsi iznad menjca i radilice i cega sve ne. Nekima su se razleteli na 500 km nekom na 80k km nema pravila a preventiva je dalekk jeftinija od nove masine Kacim ti sliku ispod da vidis na sta lici kad se razlepe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Decembar 25, 2021 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pametan potez, hvala na odgovoru i srećna prodaja, mislim da će ovo brzo da ode... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4777 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A kad se zameni magnet , jel se taj novi isto lepi ili se resava nekako drugacije ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan @Darko MihajlovicIzvini, tek sada sam video poruku. Na novom magnetu ima maltene "rukav" koji ide preko njih. Kao da je izjedna i magnetici su unutar te oplate. Nema sta da odleti :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan BTW UP za temu. Moze zamena za Versys 650 uz doplatu, ER6F 2009 itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Up, samo da ne cimaju napaljeni klinci vise koji bi samo da dodju na probu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan I da, moze zamena za maxi skuter. Prso sam malo s mozgom alo nekog zanima sta ce mi to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...