2517978 0 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti sigurna ili siguran u ove cene ??? kaži gde da pogledam , ako nije tajna ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ili postavi slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 402 Napisano Septembar 16, 2024 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam sa Temu prsluk sa grejacima za 20tak evra. Kaci se preko USB na powerbank. Videcemo kad stigne kako se ponasa na motoru. Jel neko koristi nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17409 Napisano Septembar 16, 2024 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 9. 2024. at 21:20, Djeronimo je napisao: Porucio sam sa Temu prsluk sa grejacima za 20tak evra. Kaci se preko USB na powerbank. Videcemo kad stigne kako se ponasa na motoru. Jel neko koristi nesto slicno? Raširi Ja jesam (i prsluk i pod pantalone). Nemam powerbank nego ide direktno sa USB. Vrlo upotrebljivo (jedino smetaju kablovi). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...