Protaa 46 Napisano Decembar 20, 2021 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz motorasi hteo sam da vas pitam imam sprint princa ali mi je jako slab sve je farbicko na njemu pa me interesuje da li moze da se pojaca snaga sa njim da ima barem nekih 15 16 konja nadam se da se to moze izvuci ipak on ima dva klipa pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moj da se nadaš,to je što je.Ipak su to 125ccm,jedina zamerka je težina.Imao sam ga ,slatko se navozao a i ne znam šta ći ti više snage,do 80-90 lepo vuče.Ako ti traba snage,onda onda veći motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2722 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 4838 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можда ти је сада јасније.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Decembar 20, 2021 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde to ima da se nabavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2722 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 4838 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има код нас, Треба ти и глава нормално.И наче агрегат је HONDA CMT и делове имаш на Али. Тамо сам ја набавио клипове, брегасту и фазни ланац.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh da pomenem istu stvar.Svojevremeno kada sam menjao španer lanca,video kolika je radilica,ladno nosi 250ccm,karburatori su isti,samo je možda problem sa izduvnim cevima jer komplet cilindar sa glavom je višlji.Odustao i kupio drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neki tuning kit da se kupi kod nas mozda ? ili da izmerim kompresiju koliko treba tih bara da bude na jednom cilindru da znam da li je dobro ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...