lastre1996 102 Napisano Januar 4, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: Split,Hrvatska Motocikl: Suzuki Gsxr Prijavi odgovor kao problematičan @mali_veseljak Sto ljudi,sto cudi,sto puteva,sto dozivljaja....nije da san bas gleda tocno kojin ulicicama cu gdje ici....vise old school,i napisa san da je negdi asfalt dobar al tamo di san ja prolazija je katastrofa kao sta mozete vidit na slikama...al zato i jesmo ode da svako podili svoje iskustvo...blago tebi ako ti je tamo bilo dobro,ja se tamo vise ne vracan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa-TRANSALP 7 Napisano Januar 4, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan respect!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 541 Napisano Januar 4, 2022 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je Vama bilo lepo, i nemam ništa protiv, ako i drugi žele da se bave turizmom na ovaj način. Lično, nikad nisam imao želju da posećujem radioaktivna mesta. Život je prekratak da ga provodim na groblju.Ovo mesto je postalo i ostalo, kapija za pakao. Večna hvala svim herojima koji su život dali, da tu kapiju zatvore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, lastre1996 said: @mali_veseljak Sto ljudi,sto cudi,sto puteva,sto dozivljaja....nije da san bas gleda tocno kojin ulicicama cu gdje ici....vise old school,i napisa san da je negdi asfalt dobar al tamo di san ja prolazija je katastrofa kao sta mozete vidit na slikama...al zato i jesmo ode da svako podili svoje iskustvo...blago tebi ako ti je tamo bilo dobro,ja se tamo vise ne vracan Ma naravno. Poenta je i bila da svako moze imati drugacije iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4684 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Rupe preko Karpata te samo iznenade ali ajde, ceo život na Balkanu pa se navikli.. od Lviv do Kieva je ok... Ali od Kieva kad se krene ka Rusiji... (Brovari pa na gore...) nekad je bio put, sad je površina meseca. Jadan mali Pežo 207, dezintegrisao se... E o tome ja pričam. Mi smo 2013. išli za Lviv preko Mađarske. Preko Karpata je put bio baš sa tim iznenadnim rupama, ali ni u ostatku nije bio mnogo bolji. Ali ipak, ne kao ovo što kolega pominje. Što se tiče pandura, i mi smo imali dogodovštine. Na troja kola, platili smo oko 100 evra mita sve ukupno, a realno bez potrebe. Ipak, znali smo da nas to čeka i pre nego što smo krenuli, pa smo na to bili i spremni. Moglo je i gore da bude, ali vozači su nam bili dovoljno bezobrazni, naivni i lukavi i sve to po potrebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7440 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 3089 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednog sa ovog foruma koji je išao isto motorom za Černoblj, i ošine ga radar (onako, sevali ga momački, debelo preko 100kmh), i panduri za njima, rotacija, sve po pravilu službe.... Pita naš kolega - jel može nešto da se dogovore (računa, bolje i 50e nego kazna), kaže pandur - ne, to je mito, ni slučajno, imaju kamere... Aj dobro... Kaže pandur mora karticom da se plati, baš zbog toga što je suzbijanje korupcije u toku - nema više keš ništa. Aj dobro... Pa gde da idu?! A pa neeee... Tu na licu mesta! Pandur ima aparat za kartice u autu! 21. vek brašo.... Tip tip tip tip.... Kazna 12e... (Tako nešto, koji evrić gore dole) Tako da... Sa njima samo oprezno, prevaranti su to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4684 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pih, kao u CG, samo jeftinije kazne, jeftinije gorivo, a mito ne radi (ni Alfa, ni pare ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 5, 2022 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Forsberg said: E o tome ja pričam. Mi smo 2013. išli za Lviv preko Mađarske. Preko Karpata je put bio baš sa tim iznenadnim rupama, ali ni u ostatku nije bio mnogo bolji. Ali ipak, ne kao ovo što kolega pominje. Što se tiče pandura, i mi smo imali dogodovštine. Na troja kola, platili smo oko 100 evra mita sve ukupno, a realno bez potrebe. Ipak, znali smo da nas to čeka i pre nego što smo krenuli, pa smo na to bili i spremni. Moglo je i gore da bude, ali vozači su nam bili dovoljno bezobrazni, naivni i lukavi i sve to po potrebi Tim putem smo mi isli 2019. Sredjen j3 dobro i ljepota je za voziti. Sa policijom nikakvih problema, ignorisali su nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 5, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega! Odlican putopis i odlicna avantura. Pogotovo kad ide iz prvog lica pravog bajkera. Cestitamo i gixeru, vidimo da se odlicno pokazao. Raga je to opasna jos uvek. Japanac se tek posle 20 godina razradjuje Pozdrav za tebe i curu i ocekujemo jos avantura i putopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 620 Napisano Januar 6, 2022 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 2019 sam terao Debrecin, Lavov, Kijev, Odesa, Kišnjev,Brašov, Sibiu pa kući, po nagovoru nekih koji su tvrdili da su putevi užas isao sam Smorom (stromom 1000) umesto GSXR1000 k8. Putevi su bili ok, po istočnoj Srbiji sam se vozio po lošijim. Sa policijom nisam imao problema iako zakon i ograničenja ič ne poštujem, platio sam (mislim) samo jednu kaznu od tih nekih 12e za obilaženje kolone preko pune linije sa prekoračenjem od preko 140km/h.... ograničenje kroz punkt policije bilo 10 ja naleteo sa jedno 150-160.... platio karticom, lepo se ispričao sa ljubaznom policajkom i gas dalje.... Sam Černobil mi je krivo što nisam bio da vidim 10 godina ranije, ono što se sada vidi je jako zaraslo ili namešteno (moj utisak) poput obdaništa u koje turoperateri vode... I za kraj pitanje: DA LI BIH IŠAO OPET? Naravno da bih.... ali posle Kijeva i Černobila bih produžio ka Belarusiji ili Rusiji... potez ka Odesi nije vredan voznje kao ni Moldavija a posebno Pridnestorovlje... Tebi dečak svaka čast na putopisu i lepom putovanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan @grof sjecam se da si isao (ostao si duzan putopis). Iste godine i istim putem sm prosao sa jos trojicom kolega. Isto su nas plasili katastrofalnim putevima, problemima sa policijom i granicom. Nista od toga nismo dozivjeli...naprotiv. Ne volim kada se napise da je neka zemlja i uslivi u njoj, katastrofa. Takvo nesto odbije ljude koji bi mozda isli tamo....odbije bez razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 115 Napisano Januar 6, 2022 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast zelim vam jos 7000 ovakvih putovanja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Januar 13, 2022 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva tura! Simpaticne fotke! Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Januar 14, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, uživala sam čitajući, a i fotke su odlične! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 151 Napisano Januar 15, 2022 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Februar 9, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo mladosti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Februar 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na turi i realizaciji. Uvek se, u ovakvim situacijama, setim one čuvene: "Put od hiljadu kilometara započinje prvim korakom." Još jednom, kapa dole. Promenio Februar 11, 2022 član ficha007 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lastre1996 102 Napisano Februar 24, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: Split,Hrvatska Motocikl: Suzuki Gsxr Prijavi odgovor kao problematičan @mali_veseljak Evo nažalost danas možeš vidit po vijestima zašto su bili strogi Ukrajinci na granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Joj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lastre1996 102 Napisano Februar 24, 2023 U prolazu, 14 postova Lokacija: Split,Hrvatska Motocikl: Suzuki Gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mali update na YouTubeu prvi dio pa zapratite kanal sljedeći tjedan drugi dio puta! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Februar 24, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Браво за путешествије са сјајним описом !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 24, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Šta Japanac pravi...mašinu.... Samo zamisliš i gas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lastre1996 102 Napisano Mart 3, 2023 U prolazu, 14 postova Lokacija: Split,Hrvatska Motocikl: Suzuki Gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Evo i drugog dijela,uživajte i pozdrav 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2598 Napisano Mart 12, 2023 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Citao, i gledao putopis na youtube. Svaka cast, respect! Moze se i sa R-om putovati, sto si i dokazao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Mart 18, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 3. 2023. at 4:42, Dejan88 je napisao: Citao, i gledao putopis na youtube. Svaka cast, respect! Moze se i sa R-om putovati, sto si i dokazao! "Moze se i sa R-om putovati" Mislis moze se sa R-om leteti??? Ljudi isli na putesestvija sa china skuterima, R je avion! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...