severian 17683 Napisano Decembar 19, 2021 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dual sport motocikl KTM 690 enduro PRODATO Prešao: 21.000km Prva registracija: 2011. godina Kupljen u Srbiji kod zvaničnog distributera, apsolutno legalan. Registrovan do 12. Avgusta 2022. godine. Garažiran od prvog dana. Kilometraža je prava i za nju garantujem (ovo je 4. motor u porodici i zato takva kilometraža). Uz motor dolazi puno kvalitetne dodatne opreme: K-tech opruge ogibljenja napred i pozadi (originalne opruge dolaze uz motor, moguća prodaja i bez K-tech opruga!) Leo-vince slip-on (auspuh) – homologovan za KTM (prolazi registraciju), verovatno najbolji u klasi (najmanja težina, uz bolje performanse od oem). Originalni auspuh dolazi uz motor! SW-motech rep i modularni rek za teret (izuzetan kvalitet + modularnost bez posebnog alata!) SW-motech ploča za GIVI Monokey kofer SW-motech ploča za GIVI Monolock kofer SW-motech proširena ploča za teret (za roll torbe, opremu itd.) GIVI kofer, model Blade (zadnji kofer) Posebno rađeno sedište iz 3 zone: napred tvrdo (za vožnju u stajanju), u sredini meko sa gelom (za sedenje/turing), pozadi srednje tvrdo (za teret) UNI-filter sunđerasti filter za vazduh (apsolutno najbolji u klasi) Motor je detaljno remapiran (u sva tri moda vožnje) i verujem da je ponašanje optimalno. Uređene su custom mape paljenja i gasa! SAI sistem isključen (nema tzv "pucanja" u sistemu izduva). Svi elementi SAI sistema dolaze uz motor, za one koji bi iz nekog razloga voleli da se vrate na fabriku. Sistem je isključen i hardverski i dijagnostički, dakle kompletno kako treba (KTM delovi). Skraćen prenos (14T lančanik napred). Originalni lančanik dolazi uz motor, za one koji bi da se vrate na original. Puno sitnica koje život znače: led migavci, kratke ručice kvačila i kočnice (produženja dolaze uz motor!), prekidač za ručno uključenje ventilatora, low-temp termo prekidač za uklječenje ventilator, proširenje ćopave itd. Stanje / Spisak skorije rađenih (tj. trenutno relevantnih) servisa i komponenti: Pre 0 km: Zamenjen akumulator (nov), zamenjeni gripovi na kormanu Pre 130km urađen redovan servis: zamena ulja (Motorex Cross Power 4T), promenjena oba filtera ulja (KTM), zamenjene podloške i o-ringovi. Motor je UVEK servisiran na 2000km, identičnim najkvalitetnijim materijalom. Pre 400km: zamenjene zadnje kočione pločice (TWR). Zamenjen filter goriva u rezervoaru (OEM) Pre 1500km servis prednjeg ogibljenja: zamena ulja u štapovima (5w), zamenjeni semerinzi i prašinari na štapovima (stavljeno najkvalitetnije rešenje: SKF WP heavy duty) + zamenjena svećica (NGK iridium), zamenjene kočione pločice napred (Brembo) Motor je uvek servisiran na 2000km, najkvalitetnijim materijalom i komponentama. Kupcu na uvid kompletna servisna istorija, do detalja. Uz motor, pored gore opisane dodatne opreme, dolaze i: originalni auspuh, originalne opruge prednje i zadnja, komponente SAI sistema, oem retrovizori, produženja ručica, 15T prednji lančanik i nešto servisnog materijala. Motor mi je doneo puno uživanja i isto to od srca želim i novom vlasniku! Zaista univerzalna sprava. 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3250 Napisano Decembar 19, 2021 Zainteresovan, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sve sam se nadala da ktm neće još u prodaju, bar dok se ne pomirim sa činjenicom da sam poprilično zadovoljna svojim motorima , i da bi još jedan motor uz njih bio previše A tako mi je krivo što propuštam ovu priliku. Znam da bih sa njim, bez da išta pipnem u odnosu na zatečeno, mogla daleko da stignem i mnoge čuke da dohvatim od onih koje u selu još nisam Onaj koga Deda Mraz obraduje ovom dobrom igračkom, verujem da će biti jako zadovoljan Srećna prodaja! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4875 Napisano Decembar 19, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Retko kad na forumu izleti nesto ovako unikatno Ja kazem da ti @makiktprodas oba i uzmes ovaj dokupis jos jedan set drumskih tockova, i imas motor za sve 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3250 Napisano Decembar 19, 2021 Zainteresovan, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Markone88 said: Retko kad na forumu izleti nesto ovako unikatno Ja kazem da ti @makiktprodas oba i uzmes ovaj dokupis jos jedan set drumskih tockova, i imas motor za sve Markone, potpuno si u pravu za obe stvari. Ova ponuda je zaista unikatna a i meni bi ktm bio sveobuhvatno rešenje za većinu vožnji. Ipak, beta mi je prirasla za srce, mnogo mi mogućnosti pruža i nje ne bih mogla da se odreknem. Uz dopunu sa klx-om zadovoljava skoro sve moje potrebe u vožnji. A da su se kockice drugačije posložile verovatno bi bilo tako kako predlažeš, iskoristila bih ovu ponudu i dobila motor za sve , čak i mnogo iznad mojih mogućnosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Decembar 27, 2021 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Februar 4, 2022 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sezona je iza ugla, motor opet u oglase! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Februar 5, 2022 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da ce ovaj motor da se proda za par dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Februar 5, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj... Da sam u mogućnosti... Deluje kao odlična prilika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Februar 5, 2022 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan E živote. Pre 2-3 nedelje dobijem ponudu za drz da prodam , otvorim oglase na PA da vidim da li je prodat ovaj 690 (umesto da pozovem) vidim nema ga i odbijem ponudu i ulozim 500 eur u drz... Inače, koga interesuje , dobar moped, odrzavan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...