JoeD 595 Napisano Decembar 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne dve ili cetiri zimske gume u ovim dimenzijama, ne moraju da budu neko ludilo, ali da imaju bar 5mm sare. Znam da je najpametnije kupiti nove zimske gume, i sam sam zastupnik te teorije, ali je malo specificna situacija. To mi je drugi auto, nece mnogo da se vozi u narednom periodu, maja kad mu istekne registracija verovatno ce da sluzi kao donor delova... Ali se povremeno vozi, pa ne bih da se natezem sa policijom ako ima snega malo, a jos manje bih da ugrozavam saobracaj. Promenio Decembar 19, 2021 član JoeD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 20, 2021 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam dva komada Tigar Wintere, provericu ujutro pa javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Decembar 20, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Mikulanac said: Mislim da imam dva komada Tigar Wintere, provericu ujutro pa javljam Vazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Januar 3, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se kolegi @Mikulanacna gumama . Tema moze pod katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...