Jump to content

Moto Zajednica

Nije nikakaw pad, ali je gore od crne hronike!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 296 postova

U Smederewskoj Palanci, zena je napustila muza (ili ga prewarila,ne znam tachno),da bi on,kretenchina,krenuo u zestoku oswetu. Nashao je kuci i zaklao je na ochi 6-ogodishnjeg sina. Pa zar to nije za swaku osudu? Mislim,neka ga je prewarila i 100000...... puta,ali ko je on da joj presudi na takaw nachin? Zanemeo sam kad sam saznao.

Da ne otwaram nowu temu: Kada bi se remizirale swe saobracajke,mislim da je jul mesec sa najwecim brojem poginulih osoba do sada. Samo Mladenovac- dwoje poginulih,mada sam chuo i da je umrla ona dewojka shto je Kalabic pochistio. Owde u jednom mestu (Lunjevac) poginula dewojka (tachnije izgorela) kada se wozach zakucao u drwo. Wozach i druga saputnica u kritichnom stanju. Petoro u Limu.....

Zaista strashno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 11 postova

Stvarno je debilno sto je ovaj lik uradio sto kazes ko je on da joj presudjuje.Nego kad sam poceo da citam tvoj tekst i na pocetku pise da su se posvadjali nebitno stio sam se lika sto se pre par godina na bezaniskoj kosi svadjao sa ribom i svoj bes je praznio je na motoru tako sto jurca i kod pijace na bezaniskoj kosi pao i odleteo pod kola i naravno poginuo.Ne znam detalje price ali to je okvirno

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ja sam slikao zimus na trgu lika koji je prosvirao zeni glavu sa dva metka ne sred autobuske stanice. Inace kako smo saznali, èovek je bio brat njenog muža i upucao je jer je dobila decu na sudu.

Znaèi nekima i ne treba motor da prospu pozak...

Ubica i žrtva...

30072006081841Pucnjava.jpg

• U prolazu, 14 postova
Koji je od owe dwojice sa majmunskim facama ubica?

pre ce da je ovaj debeli sto stoji sa pandurom. bash lici na majmuna.

• jedan od DDMZ, 807 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Držite se teme, a tema su dogaðaji vezani za motore.

Ako svako napiše samo po jedan tekst koji nema veze sa motorima... gde bi nas to odvelo!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja