Jump to content

Moto Zajednica

VELIKI POZDRAV BJ Bikersima

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Veliki pozdrav svima vama i cestitke za ovako dobar sajt.

Imam 45 godina a motore vozim od svoje 13 godine. Toatalno sam opcinjem SM motorima i trkama i sve sto je sa tim vezano.

Kao tinejdzer sam se cak i takmicio i postizavao dobre rezultate u motokrosu i Enduru, ali sve to naravno u inostranstvu, odakle Vam se i sada javljam. Tako sam sad pod "stare" dane kupio moj tinejdzerski san, hard enduro motor, polovan doduse,  koji prepravljam u SM, pri mojim za sada retkim dolascima u Srbiju na god.odmor.

Da ne bih duplirao temu, vidimo se na takmicarskom forumu u rubrici za SM, no svejedno bih zeleo da iskoristim ovu priliku da svima Vama ponudim svoju skromnu pomoc po svim pitanjima koji se ticu organizovanja trke SM-a, pripreme motora, staze, prevodi zvanicnih FIM dokumenata i pravilnika za SM takmicenja, nabavka opreme itd.s obzirom da vladam tehnickim recnicima i izrazima na par stranih jezika.

Za sada toliko od mene, vidimo se na "SM" forumu !

Sve najbolje Vam zelim uz Srdacan pozdrav.

TTR Doctor

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova

Ciao Svima, veoma sam prijatno iznenadjen svim vasim pozdravima i lepim prijemom !

Unapred se radujem nasim buducim susretima i druzenjima.

TT 600, pozdrav "kolegi": tako je, moj motor je Yam TT 600 R u fazi metamorfoze u SM.

Zeleo bih da se uclanim i u neki moto klub, posto ce to biti jedan od uslova, ako sam dobro shvatio, da bih mogao da ucestvujem u SM trkama, na kojima se trenutno radi i oformljuju pravila i klase, pa koji bi ste mi preporucili ?

Inace sam iz Novih Banovaca, preko puta Batajnicke piste, za poznavaoce  ;)

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja