Dane Deda 2691 Napisano Decembar 17, 2021 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan nova guma metzeler 130x90x16 samo licno preuzimanje( nemam zivaca da se guram sa babama na posti) ostalo od sinovog motora zapakovana u garazi. 064 488 9745 9 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8356 Napisano Decembar 17, 2021 Solo Rider, 3202 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan AKS, BEX.......dolaze po robu. Teško će ti neko po ovom vremenu doći makar bilo djabe.. Bravo za potez Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 17, 2021 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, BaneVuk58 je napisao: AKS, BEX.......dolaze po robu. Teško će ti neko po ovom vremenu doći makar bilo djabe.. Bravo za potez Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Nije to danas za sutra, kome treba kad stigne preuzece . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8356 Napisano Decembar 17, 2021 Solo Rider, 3202 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nije to danas za sutra, kome treba kad stigne preuzece .Naravno......samo kažem Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 17, 2021 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno druze, nama sa 72g zivota stosta teze pada nego kad smo bili mladji, i ako se ja trudim da razmisljam kao momak (a neki kazu da sam jos momcina) i srecan sam kad nekom mogu da pomognem ( a tako sam i moju decu vaspitavao). 4 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 17, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno druze, nama sa 72g zivota stosta teze pada nego kad smo bili mladji, i ako se ja trudim da razmisljam kao momak (a neki kazu da sam jos momcina:jee1:) i srecan sam kad nekom mogu da pomognem ( a tako sam i moju decu vaspitavao).Гума ми не треба само да поздравим момка Цар си ДедаПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 17, 2021 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, DzOkS je napisao: Гума ми не треба само да поздравим момка Цар си Деда Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Jesam car, ali imam i caricu. Guma nasla vlasnika, nas drugar iz SM. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...