Katamaran 3 Napisano Decembar 16, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam neki skuter na kome ne radi kilometar sat. Ne meri predjenu kilometrazu... Sta se desava ako mi sad na tehnickom upisu jednu cifru a za godinu dana (sa drugim polovnim satom) daleko manju? Da li je to problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8424 Napisano Decembar 16, 2021 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije protiv zakona da se neispravan deo zameni polovnim ispravnim.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katamaran 3 Napisano Decembar 16, 2021 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da pitam sutra ove na tehnickom... Tesko da ce neko na forumu provereno znati. Imam zakazan tehnicki u ponedeljak aa ne znam kolko bi bilo zgodno da se dogodine pojavim sa 20 hiljada manje na satu edit: da kazem da sam cele godine vozio u rikverc... Km sat cu svakako menjati, nervira me da ne meri kilometrazu. Promenio Decembar 16, 2021 član Katamaran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8424 Napisano Decembar 16, 2021 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjem slučaju ga navrtiš levo ili desno ......nije sveto pismoPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Decembar 16, 2021 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da pitam sutra ove na tehnickom... Tesko da ce neko na forumu provereno znati. Imam zakazan tehnicki u ponedeljak aa ne znam kolko bi bilo zgodno da se dogodine pojavim sa 20 hiljada manje na satu edit: da kazem da sam cele godine vozio u rikverc... Km sat cu svakako menjati, nervira me da ne meri kilometrazu.Ma niko to me gledaSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 811 Napisano Decembar 16, 2021 Zainteresovan, 499 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdadaće ti bolje reći ali mislim jeste kako je @vidakn rekao. Samo zabeleže i više niko ne obraća pažnju na to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15324 Napisano Decembar 16, 2021 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Katamaran slobodno menjaj sat tj idi sada sa ovim i ne brini za nagodinu, kilometraza se upisuje u zapisnik ali se ne proverava sledece godine. Kilometraza se upisuje iz razloga sto vozila po zakonu moraju posedovati odometar (osim mopeda) pa je ovo svojevrstan dokaz da ga vozilo poseduje, nista vise, nikakvo poredjenje se ne radi jer npr ako odes na drugi teh. ne mozemo znati nikako jer nismo umrezeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 16, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Znači nema prepreke ni da ne radi i ne meri i da svake godine bude ista cifra km. Vozilo ne mora da se vozi ali porez i registracija moraju da se plaćaju 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katamaran 3 Napisano Decembar 16, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Decembar 16, 2021 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Čak i da se proverava... Vozio si mnogo, sat okrenuo nulu i krenuo od početka. Nije zakonom zabranjeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...