castor 384 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je bilo interesovanja za ovo preko PP, da ne bih odgovarao svakome posebno, odlučio sam da postavim oglas. Sve relevantne podatke, slike i linkove možete pronaći ovdje. Komplet je sa Philips sijalicom od 4300k, što daje izuzetno bijelu svjetlost (dakle, ne plavu, plavičastu, roze, ljubičastu ili žutu). Takođe, prema navodima proizvođača (može da se iščita na linkovima u linkovanoj temi), balast posjeduje MSSF (multi stage safety feedback - omogućava interakciju između balasta i sijalice za utvrđivanje optimuma količine svjetlosti) i SILC (self intelligent light output configuration - omogućava stabilnost svjetlosti i preciznu kontrolu boje osvjetljenja) sisteme... Odgovara na 12 i 24V... Komplet ima 3 metra kablova, tako da se balast može smjestiti bukvalno bilo gdje na motoru... Takođe, u kompletu dolaze i neke posebne rukavice potrebne za montažu... Klik-klik da bi otišli na stranu proizvođača... Mene je sve zajedno sa poštarinom i PayPal provizijom izašlo oko 140 dolara. Dajem ovo za 100 eura... Uostalom, ponude i dogovori na PP ili 0.6.3.3.9.4.3.6.9. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Zimska cijena - 88,88 eura... ;D Samo da ode, jer mi lova treba hitno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Decembar 2, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kud mi to malopre ne pomenu nego moramo ovako da pricamo. Da li je to i za automobil ili samo za motocikl i ako bi se stavljao na auto da li je potrebno jos nesto osim jos jedne sijalice, a i gde da nadjem jos jednu sijalicu ? Uh, al' sam svasta pitao ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dzasmine, ovo moze na auto ali za jedan far.Dakle treba jos jedan kit za drugi far ...balast+sijalica+instalacija . Naravno ako ti auto ima izdvojene sijalice za dugo svetlo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Decembar 2, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Au bre :o, totalno sam neobavesten. sva sreca sto auto ima samo dva svetla pa je to" samo " 200 eura ! Znaci uzimam samo za motocikl, autom polako u mrklu nocnu tminu ! Hvala na objasnjenju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan I da , i motor za ovaj kit mora da ima izdvojenu sijalicu za dugo.A dragstar je nema. Ali ti ih menjas ko carape pa ce vremenom naici neki taki . Nema na cemu ! Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Javite se Maximu 650 na pp za savet oko nabavke i ugradnje sve mozete videti na: http://v-strom.com.hr/index.php?topic=125.0.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Decembar 2, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dragstar nema ??? ??? Bas steta. Taman sam resio da i ja progledam ! Hvala sto me spasi suvisnog i nepotrebnog izdatka ! P.S. Castore ! Ovaj ti otera musteriju ;D ;D ;D ali pssssst :-X .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Na Africu moze da se nabudzi ! ;D P.S Ccccc...mator a neozbiljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Vidio si da me Nataša obuzela.. Xenoni mi nisu ni pali na pamet... ;D ;D ;D ;D ;D Aspirinikuse, reci čovjeku neka postavi oglas... Ovaj je moj! Ne dam ga... Kontaš? :P Nego momci, hoće li neko ovo da kupi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2castor:Izvini nije mi bila namera da ti kvarim posao. hteo sam da vas uputim na odlicno objasnjenje oko same instalacije.izvini jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da mi ovo sada odgovara i da nije otišlo u međuvremenu - ostaje mi za zekana... PS: Znam da je tema iskopana iz groba, ali volim da pokupim svoje repove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi odgovara za zekana - nije više na prodaju. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...