zverkokg 2 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dva topa sto se pakuju pod rep ako neko ima ili zna nekoga ko ima neka se javi.Ili ako ima neko da pravi moze i to BITNO JE SAMO DA GRME!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Novembar 3, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima su Trstenikau sto se prave, bas dobro izgledaju. Moze da ti odradi kopiju bilo kog auspuha. Video sam par komada i svi su OK. Za broj bi morao da ti nabavim ako te interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da mi nadjes taj br bilo bi super,posto sam i ja nesto cuo da ima u trsteniku ali niko nezna nista konkretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je 063/655 042 zove se Gilic Dejan izTrstenika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je 063/655 042 zove se Gilic Dejan izTrstenika. Upravo tako, anadimak mu je Gila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...