mikiroy 80 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sa 9. sprata iz zgrade Narodne banke Srbije na ulicu Srpskih vladara i video sam hitnu pomoć u koju su uneli čoveka na nosilima,a na samom raskršću Srpskih vladara i Kralja Milutina stoji oboren skuter ili motor,nisam siguran i poprečen beli Golf II za koji pretpostavljam da je učestvovao u nezgodi.Vidim u ovom trenutku dosta motorista koji zastaju i pauk koji odnosi motocikl ili skuter,teško mi je da ocenim. Ima li ko informacije o navedenom slučaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Zar opet Golf II? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Novembar 3, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazila sam tuda neposredno nakon udesa... Motor je Beverli rekla bih 250, crn, sa bez sedishtem...prilichno je unishten, auto je beli golf II ... Golf je hteo da preprechi Srpskih Vladara iz (ne znam kako se zove ta ulica) ... i udario je u motoristu koji se kretao Srpskih Vladara i imao prvenstvo prolaza...i to ga je bash poshteno udario...Policajac koji je bio na mestu nesrece mi je rekao da je motorista u teshkom stanju , da su mu donji extremiteti potpuno unishteni i da su ga prevezli u urgentni centar...rekao je da je strashno izgledalo... Nadam se da tje motorista biti ok ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1395 Napisano Novembar 3, 2008 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A ja se nadam da ce vozac Golfa biti NOK ! ps. NOK znaci Not OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 3, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci vise? Ja se nadam da ova prica nece preci u crnu hroniku. Mnogo se tesko vozi... Hladan asvalt hladne gume... I pajseri u Golf 2, Yugo i BMW kockicama. Ne moze se reagovati kako treba. Da li je moguce pokrenuti neku vecu, jacu akciju, sa blokiranjem ulica, strozije kazne. Ne znam ni sam, ali ako treba... ja sam prvi koji bi kampovao na nekoj raskrsnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Au strasno.Samo da se sve dobro zavrsi, i da se motorista oporavi kako treba , ili barem sto je vise moguce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Novembar 4, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vesti o motociklisti? Kako da saznamo sta je sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dokle vise?,Juce idem preko brankovog ispred mene decko na Kawi sa devojkom vozi srednjom trakom kad iz krajnje leve tip sa mazdom direkt u njega,decko uspe da eskivira a lik sa mazdom dade se u beg,nece da stane. Ja po gasu stignem ga i preprecim mu put,gleda me nije mu jasno stize i decko na motoru malo ga iznapusaova i odosmo.E svaki dan je sa nekim sranjima.Mislim da je krajnje vreme da uradimo nesto ozbiljno povodom tog pitanja.Dosta je bilo vise da nas tretiraju kao stoku za klanje.I da se ponasaju prema bajkerima kao da nisu ucesnici u saobracaju.Treba pokrenuti ozbiljnu akciju. Brz oporavak zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno....Znaci ljudi koji voye golf1 i golf 2 su teski debili u vecini slucajeva....ljudi koji su umislili da imaju opasno dobar auto a samim tim i sva prava u saobracaju. JA kad vidim belog golfa keca ili dvojku bezim kao djavo od krsta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan . edit: ispostavilo se da informacije koje sam imao nisu bile u vezi sa ovim incidentom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...