Jump to content

Moto Zajednica

Nezgoda u Srpskih vladara

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: R 1100RT

Gledam sa 9. sprata iz zgrade Narodne banke Srbije na ulicu Srpskih vladara i video sam hitnu pomoć u koju su uneli čoveka na nosilima,a na samom raskršću Srpskih vladara i Kralja Milutina stoji oboren skuter ili motor,nisam siguran i poprečen beli Golf II za koji pretpostavljam da je učestvovao u nezgodi.Vidim u ovom trenutku  dosta motorista koji zastaju i pauk koji odnosi motocikl ili skuter,teško mi je da ocenim.

Ima li ko informacije o navedenom slučaju?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Prolazila sam tuda neposredno nakon udesa... Motor je Beverli rekla bih 250, crn, sa bez sedishtem...prilichno je unishten, auto je beli golf II ... Golf je hteo da preprechi Srpskih Vladara iz (ne znam kako se zove ta ulica) ... i udario je u motoristu koji se kretao Srpskih Vladara i imao prvenstvo prolaza...i to ga je bash poshteno udario...Policajac koji je bio na mestu nesrece mi je rekao da je motorista u teshkom stanju , da su mu donji extremiteti potpuno unishteni i da su ga prevezli u urgentni centar...rekao je da je strashno izgledalo...

Nadam se da tje motorista biti ok !

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Sta reci vise?

Ja se nadam da ova prica nece preci u crnu hroniku.

Mnogo se tesko vozi... Hladan asvalt hladne gume... I pajseri u Golf 2, Yugo i BMW kockicama.

Ne moze se reagovati kako treba.

Da li je moguce pokrenuti neku vecu, jacu akciju, sa blokiranjem ulica, strozije kazne. Ne znam ni sam, ali ako treba... ja sam prvi koji bi kampovao na nekoj raskrsnici.

• Svrati ponekad, 385 postova

Dokle vise?,Juce idem preko brankovog ispred mene decko na Kawi sa devojkom vozi srednjom trakom

kad iz krajnje leve tip sa mazdom direkt u njega,decko uspe da eskivira a lik sa mazdom dade se u beg,nece da stane.

Ja po gasu stignem ga i preprecim mu put,gleda me nije mu jasno stize i decko na motoru malo ga iznapusaova i odosmo.E svaki dan

je sa nekim sranjima.Mislim da je krajnje vreme da uradimo nesto ozbiljno povodom tog pitanja.Dosta je bilo vise

da nas tretiraju kao stoku za klanje.I da se ponasaju prema bajkerima kao da nisu ucesnici u saobracaju.Treba pokrenuti

ozbiljnu akciju.

Brz oporavak zelim...

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Strašno....Znaci ljudi koji voye golf1 i golf 2 su teski debili u vecini slucajeva....ljudi koji su umislili da imaju opasno dobar auto a samim tim i sva prava u saobracaju. JA kad vidim belog golfa keca ili dvojku bezim kao djavo od krsta. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja