Jovan CBR 22 Napisano Decembar 11, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je mala pomoć, gde idu ova creva? Honda CBR 1000F1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8099 Napisano Decembar 11, 2021 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Neša N.F.S će ti reči kad bude pročitao tvoju poruku, on je zna u prste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Decembar 11, 2021 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Deblje crevo na airboks, a tanje na rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Decembar 11, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi trebao da bude airbox, inače oba kraja tog debelog su slobodna. Oterao sam motor pre mesec dana kod majstora za nešto sasvim drugo, vrati ga ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21976 Napisano Decembar 11, 2021 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neki karabudz ali evo nadoh slike svoje Honde pa uporedi... Prva slika je mesto kacenja oduska/iberlauf crevo... Dugacko je 20cm i ide ravno sa poklopca glave na gornju stranu filtera vazduha. Na slici karburatora sam obelezio sva creva, pa ti kod sebe uporedi. Plavom bojom je obelezen dovod goriva, crevo dolazi sa pumpe goriva, crveno su odusci karburatora, tuda izlazi gorivo kada "prelije", tj. ne zatvori plovak neki, idu u racvu pa to jedno crevo ispod motora. Zuto su tanka creva sa loncica (ako ih ima), takodje pod motor idu. Ovo kod tebe mi LICI na dovod goriva (gornja slika) i odusak rashladnog sistema (ide pod motor) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Decembar 11, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Čitam kad dodjem kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan CBR 22 Napisano Decembar 11, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ruma, Srbija Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Ovo je neki karabudz ali evo nadoh slike svoje Honde pa uporedi... Prva slika je mesto kacenja oduska/iberlauf crevo... Dugacko je 20cm i ide ravno sa poklopca glave na gornju stranu filtera vazduha. Na slici karburatora sam obelezio sva creva, pa ti kod sebe uporedi. Plavom bojom je obelezen dovod goriva, crevo dolazi sa pumpe goriva, crveno su odusci karburatora, tuda izlazi gorivo kada "prelije", tj. ne zatvori plovak neki, idu u racvu pa to jedno crevo ispod motora. Zuto su tanka creva sa loncica (ako ih ima), takodje pod motor idu. Ovo kod tebe mi LICI na dovod goriva (gornja slika) i odusak rashladnog sistema (ide pod motor) Crevo sa moje prve slike nije od goriva, tjst za gorivo što ide u slavinu mi je sa leve, nego ovo sam zatekao tako pa me brine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...