Skyrunner 5316 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, potreban mi je stan od nekih 40-50 kvadrata u delu Novog Beograda između auto-puta i Dunava. Najpoželjnije oko oppštine i Hotela Jugoslavija. Valjalo bi i da bude prazan i ako je preko 3-4 sprata da ima lift. Treba mi za duže i plaćanje može i kvartalno ili kako god se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9254 Napisano Februar 4, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3258 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje blok 45? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Februar 5, 2022 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ne, predaleko mi je, a cena ne prati to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...