Alex011 156 Napisano Decembar 5, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kofer M case 51l, uz kofer ide ploča na koju se kači, i dva ključa. Došao uz motor, pa mi je višak. Staju dve full face kacige, nije farban, bez oštećenja. Nekome, kome marka nije najvažnija stvar, mislim da će koristiti sasvim pristojno. Cena je 4000 dinara i mislim da je sasvim korektna. Zbog gabarita nisam siguran da ga je moguće slati kurirskom službom, pa preporučujem lično preuzimanje. Srecna kupovina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Decembar 12, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Moze slanje kurirskom sluzbom o trosku kupca, proverio na sajtu kurirskih sluzbi, posiljka se meri u kg ne u gabaritima. Promenio Decembar 12, 2021 član Alex011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Decembar 19, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Kofer otisao kod kolege, u zdravlju ga sluzio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...