DeXter79 100 Napisano Decembar 24, 2021 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sa kolegom po odelo u MotoLandu. Sto se tice takozvanih sertifikata koji bi trebalo da dokazu da neko nece preneti deci tu bolest, je potpuno lakomisleno jer je dokazano da takvi ljudi mogu da prenesu bolest ako su bili u kontaktu sa nekim zarazenim u skorije vreme, tzv prenosioci. Ulazak u dvoriste na otvoreno da se zabrani je nesto sto je njihova odluka, a preporuka (ne odluka) vlade. Ja bih zabranio ulazak u zatvoren prostor uopste po tom principu onda, bez obzira na (takozvani) sertifikat. I nije samo covid jedna od bolesti koje treba da ne prenesemo dalje, a za te druge se ne izdaje nikakav papir. Tako da ... polako odlazimo u ... Drago mi je sto mogu malo da doprinesem da toj deci donesem radost u vidu paketica i neke grupice koja ce da doprinese veselom dolasku do njihovih prostorija. Vidimo se na platou. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9635 Napisano Decembar 24, 2021 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo odelo u Vir auto školi, i ujedno upoznao Igora xt, koji mi je sve lepo objasnio, vezano za nedelju. Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Decembar 24, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odelo preuzeto jutros u VIR-u. Vidimo se u nedelju.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 24, 2021 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, ParadajzTurista said: HIT-SCENA U NOVOM BEOGRADU, VOZAČI USPORAVALI SAMO DA GA VIDE: Stigao Božić Bata, sankama stao na semafor! (VIDEO) WWW.KURIR.RS BEOGRAD - U Novom Beogradu danas je zabeležena nesvakidašnja scena - Božić Bata u sankama stoji na... Pripreme za akcije! 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16970 Napisano Decembar 24, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo noge na asfaltu, pogon ko Kremenko? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3414 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mrazove sam propustio 2019. jer sam bio u procesu polaganja za A, prošle godine 2020. otkazano zbog covida. U nedelju ne propuštam, pa makar led okovao sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Decembar 24, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Okupila se vesela družina i počela sa pakovanjem paketića P.S. Nisam prisutan, samo prenosim stanje sa terena Promenio Decembar 24, 2021 član Jovan Ristic 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja da pitam samo kakva je situacija sa donošenjem slatkiša ovako, samostalno? Ideja mi je da napunim tank torbu sa karamelama i onim malim najlepšim željama, da se počaste klinci kad priđu, nadam se da je to dozvoljeno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1767 Napisano Decembar 24, 2021 Vlasnik sajta, 5349 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, nafetS je napisao: Ja da pitam samo kakva je situacija sa donošenjem slatkiša ovako, samostalno? Ideja mi je da napunim tank torbu sa karamelama i onim malim najlepšim željama, da se počaste klinci kad priđu, nadam se da je to dozvoljeno? Apsolutno, samo napred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4450 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jao , kasnim. Ima li jos negde odela ? Zena mi upravo saopstila da mi bacila odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 25, 2021 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, severian said: Ovo noge na asfaltu, pogon ko Kremenko? Na semaforu me uhvatiše! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 25, 2021 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, nafetS said: Ja da pitam samo kakva je situacija sa donošenjem slatkiša ovako, samostalno? Ideja mi je da napunim tank torbu sa karamelama i onim malim najlepšim željama, da se počaste klinci kad priđu, nadam se da je to dozvoljeno? Takođe možeš usput, na autobuskim stanicama, na semaforu kada stoje kole da daš deci slatkiše. Svake godine to radim i reakcije su uvek sjajne. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Decembar 25, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jao , kasnim. Ima li jos negde odela ? Zena mi upravo saopstila da mi bacila odelo Ima u Motomaniji, malopre sam zvao.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4450 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaaaa.. Ako ne uspem da nadjem ,.poslacu donaciju ovako, a idem u civilu , sta cu Promenio Decembar 25, 2021 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Decembar 25, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nemaaaa.. Ako ne uspem da nadjem ,.poslacu donaciju ovako, a idem u civilu , sta cu Ne znam ja sam uzeo pre sat vremena.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5045 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Uplatite donacije ima racun, a odela imate kod svakog kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 25, 2021 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas ceo dan na motoru, podela paketića, dečije veselje i kiša. E, zato i pišem. Deda Mraz nije od šećera tako da malo kiše nikoga ne može i ne sme da spreči da sutra uveselimo naše drugare iz Sremčice. Verujte mi čekaju nas kao nikad do sada. Uz pozdrav xoxoxo vidimo se sutra ispred Skupštine. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16970 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma par kapi, da pokupi prašinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Decembar 25, 2021 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Uplatite donacije ima racun, a odela imate kod svakog kineza.Odela nisu ni toliko bitna evo ja prvi ga nemam....bitna je donacijaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Decembar 25, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Odela nisu ni toliko bitna evo ja prvi ga nemam....bitna je donacijaPoslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaAko hoces, imam ja odelo viska pa mogu da ti ponesem sutra..Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Decembar 25, 2021 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces, imam ja odelo viska pa mogu da ti ponesem sutra..Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkHvala druže imam ja za sebe nego kolega da se ne sekira ako je bezPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uplatio za drugara koji sutra neće moći jer se razboleo, odelo je kod Krmca koji kreće sa Zvezdare pa ko nije uspeo na vreme nek se javi Duletu il meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Decembar 26, 2021 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Idemooo... Drage dede, crvena odela, kapice (i obavezne maske kad stanemo u Sremčici) pa na drage nam konje! Deca nas čekaju!! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16970 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kafica, odelo, zagrevanje motora. Nemoj da mi se premisljas, kreći! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Ulepšaste meni dan kada sam se vraćao iz KBC Zemun, a ne dečici Morao sam da snimim. Pokušao sam da dam malo podrške i bezbednosti sa upaljena sva 4. Promenio Decembar 26, 2021 član Rašica 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...