Nešaa 2 Napisano Decembar 2, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je karburator , ispala mi je iglica sa sauha , da li je to moze da pravi problem, tj da vise trosi itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, to remeti kompletno rad karburatora. Bice prebogata smjesaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Decembar 3, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da pravi problem?! Jbte, pa moze ti se desiti da ti vruc uopste ne upali.. mislim, bar po mom vidjenju stvari. Juga dok sam vozio, ako povuces saug, a motor je vruc - prebogata je smesa benzinom i nece da upali. A da i ne govorimo sto ce potrosnja da ode u nebo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešaa 2 Napisano Decembar 3, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja je preko 10 litara na 100km, i konstantno se oseca gorivo i crn dim, hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Decembar 3, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista o tvom motoru, ali to ne zvuci kao neki veliki kvar. E sad, nije veliki ali jeste ozbiljan. Zasto? Ako je kao kod mog skutera ili nekih drugih motora/auta, taj benzin ti ne sagoreva sav pa da potrosnja ode kroz auspuh - sto bi bila najmanja steta. Nego se taj benzin malo po malo rastvara u ulju, i onda se ceo agregat podmazuje retkom smesom, dakle slabije ili lose. Pa ce pre da zariba. Smesa ulja i benzina pere lezajeve i karike i sve ostalo - umesto da ih podmazuje. Ako ti prelazis 2000km godisnje onda nebitno. Ali.. ako je vise, onda pazi. Predlazem ti da pogledas nivo ulja, ako je porastao, imas problem u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešaa 2 Napisano Decembar 3, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne podize nivo ulja, ali definitivno moram resiti taj problem sa sauhom, ako nije do toga, onda ceo karb ide na sredjivanje, al se nadam da iglica pravi problem , kako s potrosnjom tako i sa sagorevanjem, tj. bogatom smesom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...