Boris mx1 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-R SRAD 600ccm, 1999god, motor je u perfektnom stanju, nema ogrebotine, na satu ima PRAVIH 22300km, uvezen pre godinu dana iz Nemacke. U motor nema nikakvog ulaganja. -Menjano ulje i filter pre 200km (Motul 5100-polusintetika). -Nove plocice (sinter lukas). -Lanac i lancanici kao novi (D.I.D). -Gume dobre. -Registrovan do marta Cena : 3700e Prodajem ga zato sto sam dobio neke pare pa bih uzeo k2, znaci moze i zamena uz naravno moju doplatu za noviji motor (k2 i sl.) Ili eventualno za auto do oko 3000e (Golf 2 i sl.). Sa motorem sam se navozao ove godine i stvarno me extra sluzio i prezadovoljan sam sa njime pa mi malo zao sto ga prodajem ali sta ces.. Iz motora nikad nisam pucao, niti ga vozio na zadnjem, a to moze da posvedoce i ljudi sa foruma sa kojima sam se vidjao i vozao... 063/7290-750 Boris. Padina-Pancevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris mx1 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno ali po manjoj ceni... 3600e . Okacicu za koji dan jos slika... Zar niko nema komentar na motor... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan I ja prodajem motor i dosta sam spustio cenu...zao mi sto nisam imao para da kupim ZX9R 2002 otisao za 4.000....stanje FANTAZIJA... Vidite da ima dosta ponuda...moracete da obarate cene ako hocete stvarno i da prodate motore......to je grehota ali je i surova istina.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...