darko dav 710 Napisano Novembar 29, 2021 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer mi stoji vec duze vreme i samo zauzima prostor Ima i stop svetlo Cena 80e 0603114949 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Novembar 30, 2021 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ide ploca uz kofer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 30, 2021 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pogledam,trebalo bi da ima,u slicaju da nema,spusticu cenu za visinu ploce Kofer je nov,nije ni bio na motoru,samo sam ga pomerao iz ugla u ugao To mu je najveća kilometraža Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 11, 2021 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam plocu Cena moze na 70e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 28, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze korekcija cene na 60e ako nekom treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 28, 2022 (promenjeno) Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li je monolock ili monokey sistem kačenja, slikaj ga odozdo ? Promenio Januar 28, 2022 član aca-pn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano Januar 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je Monokey, izgleda kao moj Givi V46, brat po materi Promenio Januar 28, 2022 član QmBGD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2622 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 1628 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Monolock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ja bio ubeđen da je sve isto, samo do estetike.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 29, 2022 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ajd 50 eur i saljes...pozdrav a da ja cu platiti postarinu.. kurira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima da vidim sistem kacenja posto imam nosac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 29, 2022 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker Q je napisao: I mene zanima da vidim sistem kacenja posto imam nosac. izvini sto ti upadam u komentar...imao sam i jedno i drugo kacenje...al koferi se otkacili.......sad vise ne verujem ni ploci ni sisteme ..nego sparing 3mm probusim stavim srafove i to je to,,jeste nema skidanja ..bar kod mene ne treba ni da ga skidam ..pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13154 Napisano Januar 29, 2022 Ne silazi, 7472 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otkačili se kad nisu lepo fiksirani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10611 Napisano Januar 29, 2022 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim u cemu je problem, vec 7 godina koristim isti ovakav Kappa K46 monolock kofer i fantastican je, kakvo bre otpadanje?! Ako se pravilno koristi sansa da se to desi su vrlo vrrrlo male, ono sto cesto vidjam je da ljudi uzmu ovakav centralni kofer i montiraju ga sa strane za sta on nije namenjen i onda se cude kad im otpadne...jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao jer imam nosac za 3 kofera a imam 2 kofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 29, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu slike sutra kako se kaci,veruj te da ne znam napamet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 31, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Staju dve fulface kacige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 1, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...