PICASOO MZ 425 Napisano April 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mnogo mali cvet Bas ubavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano April 19, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jedan interesantan cvet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...stariiiiiii jeftiniji makro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za početak, ove sam imao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja jednu zanimljivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovako blize macro-u... (BTW dobar ti avatar :D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja, napreduje se ovde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kej.. Uzehn od naseg brilijantnog kolege 100 macro, nisam stigao josh da se igram iz bliza;) Morace to mnogo bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Maj 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan svratih do planine Goc na jedno tajnooo mesto, pa uz teletinu u saftu narucih i najjaci lek protiv svinjskog gripa .. odatle je ova amaterska fotografija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne podvodne iz Ade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Maj 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slikane 2. maja... Neki bas mali pauk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne bih ja sad' da nesto tu palamudim i pravim se pametan, ali tema je MACRO...ili ja mozda gresim?! P.S."Makro fotografija je svaka fotografija na kojoj je fotografisani objekat veći od svoje prirodne veličine..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...ili isti, 1:1 ili cak upola manji 1:2. Moze i 2:1. Ali nikako iz daljine. U pravu si. Pridjite blize momci sa objektivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano Maj 26, 2009 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Neke bubice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan oranžžžžž.... (ne zamerite na potpisu i sajtu slao sam na mail pa me mrzelo da opet otvaram pho shop).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupih novi aparat ( olympus fe 5000 ) pa reko i ja da probam da uslikam neku macro fotografiju...i evo rezultata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je omasen fokus, malo bi se trebao ili odaljiti, da ti udje u fokus cvet, ili se tresao aparat a bila malo duza expozicija... .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je od svega po malo...ali s obzirom da sam to prvi put pokusao da uslikam macro fotku, nije ni cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo gruvaj i tresi blicom skoro pa obavezno! Dobro je to sto se mene tice za pocetak Josh ako imash stativ il gde da aparat turish, da okinesh na vreme ili na daljinac da ne mrdash aparat, i brza expozicija ili spori flesh....nudle u supi, kopakabana i sisata plavusha, idi bre Zezam se nesto sam dobro raspolozen.... NAJBOLJE BI BILO DA NAM VEVE OBJASNI KAKO JE SLIKAO MACRO FOTOGRAFIJE SA POCETKA TEME, JER SU ONE VRHUNSKE I ZA PRIMER I UCENJE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan NAJBOLJE BI BILO DA NAM VEVE OBJASNI KAKO JE SLIKAO MACRO FOTOGRAFIJE SA POCETKA TEME, JER SU ONE VRHUNSKE I ZA PRIMER I UCENJE! A nesto nam nema Vevea,mozda skuplja materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba ;D Njegov objektiv je sad` kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan joj kad bi ste vi znali kako su slikane one fotke sa pocetka teme.... integrisani blic je usmeravao papir koji je selotepom bio zalepljen za plastiku fotoaparata, otvor blende.. kako kad ali sam se trudio da bude sto manji.... evo moje nove igracke na delu Makro sa Canon G10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...nisi valjda prodao makinu i uzeo G? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...